MOSTAR

Oglasili se iz Laninog kluba i prozvali bh. političare: Napravite joj bazen, ovo je za Mostar i Bosnu i Hercegovinu!

Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, nova evropske prvakinja

Lana Pudar. Arhiva

Piše: G. Šumar

11.7.2021

Nakon što je fenomenalna Lana Pudar danas je na Evropskom prvenstvu za juniore u Rimu osvojila zlatnu medalju, oglasili su se iz Kluba vodenih sportova Orka iz Mostara.

- Gradonačelniče grada Mostara, gradski vijećnici, kantonalni premijeru, kantonalni ministri i zastupnici, fedaralni premijeru, fedralni ministri i zastupnici, državni premijeri i zastupnici, iz Rima vas pozdravlja Lana Pudar, nova evropske prvakinja u disciplini 100 metara delfin. Napravite joj bazen. Nema izgovora, nema izvlačenja, nema odugovlačenja. 

Sve drugo će biti vaša sramota i vama na obraz. Ne znam koliko je Vama stalo do toga, ali znam da je običnoj raji, vašim glasačima itekako stalo! Lana naklon i kapa do poda!! Treneri, Alena, Deni i Gorane svaka Vam čast! Roditelji, hvala Vam na povjerenju i čestitke na svemu! Ovo je za Mostar, ovo je za Bosnu i Hercegovinu! 

Ovo je za sve Vas u domovini i dijaspori što nas obasipate neizmjernom pažnjom i ljubavlju. U Tokio idemo da uživamo i da se sa svima “na šake pofajtamo”. Pa dokle stignemo - saopćeno je iz KVS Orka Mostar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.