VAŠINGTON

Skandal u NFL-u: Snimali gole navijačice

"New York Times" objavio je dio prepiski u kojem Jon Gruden koristi rasističke i homofobne izjave, a nakon čitavog otkrića Gruden je dao ostavku

G. Š. / WP / NYT

Navijačice Vašington "Redskinsi"

Foto: hr.freekaamal.net


Vašington "Redskinsi" ponovno su se našli pod istragom zbog novih kompromitirajućih podataka. Naime, bivše navijačice ovog NFL kluba odlučile su pozvati vodstvo lige da objavi rezultate istrage o ponašanju na radnom mjestu u istočnoj diviziji.

U video prilogu kojeg je objavio "Washington Post" prošle godine zaposlenici spomenutg lista navodno su dobili naređenje da na snimanju kupaćih kostima snime i one škakljivije detalje iza scene u kojima su djevojke gole u trenutku kada se presvlače.

Taj je video navodno podijeljen s vlasnikom Danielom Snyderom koji je negirao optužbe, ali nisu svi prošli nekažnjeno. Jon Gruden bivši trener Las Vegas "Raidersa", njegov brat Jay bivši trener "Redskinsa" te Bruce Allen generalni menadžer Vašingtona našli su se među optuženima jer su navodno između sebe dijelili materijale.

"New York Times" objavio je dio prepiski u kojem Jon Gruden koristi rasističke i homofobne izjave, a nakon čitavog otkrića Gruden je dao ostavku. Također valja istaknuti kako se u ovoj novoj istrazi pregledava više od 650 hiljada mailova, a neki od njih procurili su i u javnost.

- Užasno je vidjeti da postoji više dokaza o eksploataciji i povrjeđivanju navijačica s kojima sam blisko sarađivala - rekla je bivša navijačica Vašingtona Melanie Coburn.

NA VRH

Podijeli članak na