NA LICU MJESTA

Počelo s radom Gradsko klizalište Panonika Tuzla: Klizačice Unityja uveličali svečano otvaranje

Građani Tuzle i okolnih mjesta tako će i ove godine imati priliku da posjete klizalište na kompleksu Panonskih jezera koje se nalazi na multifunkcionalnom betonskom platou izneđu prvog i drugog jezera

Piše: G. Šumar

25.11.2021

Fotografije sa Gradskog klizališta Panonika - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Večeras je prigodnom svečanosti, koju su uveličale mlade klizačice Klub sportova na ledu Unity Sarajevo, otvoreno Gradsko klizalište Panonika Tuzla.

Građani Tuzle i okolnih mjesta tako će i ove godine imati priliku da posjete klizalište na kompleksu Panonskih jezera koje se nalazi na multifunkcionalnom betonskom platou izneđu prvog i drugog jezera.

- Gradsko klizalište Panonika Tuzla otvoreno je danas u 10 sati, a svečano otvaranje 15. klizačke sezone bilo je zakazano za 17 sati, sa revijalnim nastupom Klub sportova na ledu Unity Sarajevo. Obavezno je pridržavanje svih preventivnih mjera na otvorenom prostoru, saopćeno je iz Gradskog klizalište Panonika Tuzla.

Prvog dana ulaz je bio slobodan. Inače, karta za jednosatno klizanje radnim danom - sa vlastitim klizaljkama, košta 3 KM, a sa iznajmljenim klizaljkama 4 KM. Vikendom je ulaznica sa jednosatno klizanje - sa vlastitim klizaljkama, 4 KM, a iznajmljenim klizaljkama 6 KM.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.