PORAZ OD GRUZIJE

Milanović: Bili smo jako blizu i jedna greška je prelomila utakmicu

Golman našeg nacionalnog tima je istakao da nismo smjeli dozvoliti da poklonimo gol protivniku, a upravo pogodak za 1:1 je prelomio utakmicu

Milanović: Golman našeg nacionalnog tima. NSBIH

I. Ć.

26.1.2022

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila je i drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu. Ovaj put Gruzija je bila bolja slavivši s rezultatom 2:1 i tako ostavila "Zmajeve" bez šanse za plasman u drugu fazu takmičenja. 

Darko Milanović, golman našeg nacionalnog tima, istakao je da nismo smjeli dozvoliti da poklonimo gol protivniku, a upravo pogodak za 1:1 prelomio je utakmicu.

- Jako smo tužni zbog rezultata. Imali smo prednost, stvarali smo prilike i kontrolisali utakmicu. Međutim, nije nam se smjelo desiti da faktički poklonimo gol protivniku.

Razočarani smo jer smo imali veliku šansu da se približimo četvrtfinalu. Bili smo jako blizu i jedna greška je prelomila utakmicu”, rekao je Milanović.

Bh. reprezentativcima ostaje još meč sa selekcijom Azerbejdžana. Prilika je to da naš nacionalni tim upiše historijsku pobjedu na Evropskom prvenstvu. 

- Živjeli smo za ovo takmičenje i sad moramo u zadnjem kolu da damo sve od sebe i da osvojimo bodove protiv Azerbejdžana - istakao je golman Milanović. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.