EVROPSKO PRVENSTVO

Futsal reprezentacija BiH protiv Azerbejdžana traži pobjedu za častan oproštaj

Međutim, neće im biti lako. Azerbejdžan uživa ulogu favorita uoči današnjeg okršaja u Zigo Domu u Amsterdamu. Azerbejdžan je trenutno 12. selekcija svijeta, dok je Bosna i Hercegovina na 24. mjestu

Bh. hakleri zabilježili poraze protiv Španije i Gruzije. NSFBIH

E. Ć.

29.1.2022

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine danas se oprašta od Evropskog prvenstva. Bh. hakleri će današnjom utakmicom protiv Azerbejdžana (17:30) zaključiti svoj debitantski nastup na evropskoj smotri najboljih.

Naša selekcija je u prva dva kola zabilježila poraze od Španije i Gruzije, te je tako ostala bez mogućnosti da se domogne četvrtfinala. Izabranici selektora Ive Kreze su bili autsajderi protiv aktuelnog prvaka Španije, a protiv Gruzije su imali i vodstvo, ali nažalost nisu uspjeli doći do pobjede. Protiv Azerbejdžana će tražiti prvu na Euru za častan oproštaj.

Međutim, neće im biti lako. Azerbejdžan uživa ulogu favorita uoči današnjeg okršaja u Ziggo Domu u Amsterdamu. Azerbejdžan je trenutno 12. selekcija svijeta, dok je Bosna i Hercegovina na 24. mjestu.

Kladionica Mozzart je za pobjedu Azerbejdžana odredila kvotu 1.65, dok je trijumf bh. haklera vrijedan koeficijenta 3.90. Kompletnu ponudu pogledajte na "Mozzart Bet" sajtu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.