LEGENDARNI BOKSER

Tajson Fjuri razmišlja o povratku u WWE

On već ima iskustva s hrvanjem jer je 2019. godine pobijedio Brauna Strovmana (Strowman) u Saudijskoj Arabiji

Tajson Fjuri. Agencije

H. J. I.

29.4.2022

Britanski bokser Tajson Fjuri (Tyson Fury) se povlači iz boksa kao šampion, ali bi se mogao nastaviti pojavljivati u ringu ukoliko se vrati u WWE.

Fjuri je u šestoj rundi nokautirao Dilliana Vajta (Whyte) u meču održanom na stadionu Vembli prošle subote, a nakon toga je nagovijestio svoj odlazak iz ovog sporta.

- Moram razgovarati s Vinceom Mekmahonom (McMahonom) (direktor WWE) i ekipom, možda to ostvarimo - odgovorio je Fjuri na pitanje o povratku u WWE.

On već ima iskustva s hrvanjem jer je 2019. godine pobijedio Brauna Strovmana (Strowman) u Saudijskoj Arabiji. Nekoliko sedmica kasnije se udružio sa Strovmanom u epizodi SmackDowna.


Sada se čini kako bi se Fjuri mogao pojaviti na SummerSlamu u Tenesiju 30. jula.

- Nemojte me otpisati iz borbe, mogli biste me vidjeti na SummerSlamu. Definitivno ćemo malo razgovarati i vidjeti možemo li ostvariti nastup na SummerSlamu - rekao je on.

Prethodno iskustvo mu je ostalo u sjećanju pa se nada da bi ga mogao ponoviti i na britanskom tlu.

- Uživao sam u Saudijskoj Arabiji, bilo je fantastično, tako da bi dolazak u Kardif bio fenomenalan. Volio bih biti na centralnoj sceni u Velikoj Britaniji - kazao je Fjuri uoči nadolazećeg WWE eventa u Cardiffu 3. septembra.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.