KAJAK KANU KLUB

U "Bašibegovcu" zadovoljni posjetom, a Asmir Mulić za "Avaz" kaže: Ljudi pokazuju veliko poštovanje prema našem trudu

Oni nešto hrabriji posjetioci danas su imali priliku po prvi put iskusiti voženje kajaka, kaže Mulić

M. K.

3.7.2022

"Rajsko jezero" je danas bilo vrlo posjećeno - Avaz
"Rajsko jezero" je danas bilo vrlo posjećeno - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+6

U Kajak kanu klubu Bašibegovci, o kojem smo nedavno pisali, i ovog vikenda su se potrudili da posjetioci "Rajskog jezera", u blizini Živinica, uživaju u ljetnom vrućem danu i da se osvježe na najbolji način.

Sudeći po slikama vikend je privukao veliki broj posjetioca u kompleks "Rajskog jezera".

Jedan od članova kluba, Asmir Mulić, za portal "Avaza" rekao je kako su danas oni hrabriji mogli osjetiti i čari voženja kajaka.

- Oni nešto hrabriji posjetioci danas su imali priliku po prvi put iskusiti voženje kajaka koji su od ovog vikenda dostupni za vožnju u sklopu ponude samog kompleksa. Veliku zahvalu upućujemo svim našim gostima i posjetiocima koji svojim boravkom iskazuju poštovanje prema našem radu, ali daju i podstrek za još više, rekao je Mulić.


Kompleks samog jezera unazad par godina bio je zapušten, te je došlo do izrastanja korova u i oko istog. Ipak, od aprila mjeseca ove godine okupila se grupa entuzijasta, mještana Bašigovaca, koji su došli na ideju formiranja Kajak Kanu Kluba “Bašibegovci” koji su svojim aktivnostima i trudom uspjeli vratiti stari sjaj nekada poznatom izletištu na područiju Tuzlanskog kantona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.