KAJAK KANU KLUB

U "Bašibegovcu" zadovoljni posjetom, a Asmir Mulić za "Avaz" kaže: Ljudi pokazuju veliko poštovanje prema našem trudu

Oni nešto hrabriji posjetioci danas su imali priliku po prvi put iskusiti voženje kajaka, kaže Mulić

M. K.

U Kajak kanu klubu Bašibegovci, o kojem smo nedavno pisali, i ovog vikenda su se potrudili da posjetioci "Rajskog jezera", u blizini Živinica, uživaju u ljetnom vrućem danu i da se osvježe na najbolji način.

Sudeći po slikama vikend je privukao veliki broj posjetioca u kompleks "Rajskog jezera".

Jedan od članova kluba, Asmir Mulić, za portal "Avaza" rekao je kako su danas oni hrabriji mogli osjetiti i čari voženja kajaka.

- Oni nešto hrabriji posjetioci danas su imali priliku po prvi put iskusiti voženje kajaka koji su od ovog vikenda dostupni za vožnju u sklopu ponude samog kompleksa. Veliku zahvalu upućujemo svim našim gostima i posjetiocima koji svojim boravkom iskazuju poštovanje prema našem radu, ali daju i podstrek za još više, rekao je Mulić.

Kompleks samog jezera unazad par godina bio je zapušten, te je došlo do izrastanja korova u i oko istog. Ipak, od aprila mjeseca ove godine okupila se grupa entuzijasta, mještana Bašigovaca, koji su došli na ideju formiranja Kajak Kanu Kluba “Bašibegovci” koji su svojim aktivnostima i trudom uspjeli vratiti stari sjaj nekada poznatom izletištu na područiju Tuzlanskog kantona.

NA VRH

Podijeli članak na