PREŽIVIO DRAMU

Libanonski ragbijaš uhvatio vjerenicu kako ga vara s najboljim prijateljem i umalo preminuo

Razbio je prozor, a veliki komad stakla mu se zabio u ruku. Kada je izvukao staklo obilno je iskrvario, a ljekari su mu jedva uspjeli spasiti život

Kara Čilderhaus: Prevarila izabranika sa njegovim prijateljem. Twitter

E. Ć.

10.8.2022

Libanonski reprezentativac i poznati ragbijaš Kanterburi Buldogsa Majkl Liča (Michael Lichaa) oslobođen je krivice nakon što je prije više od godinu dana osumnjičen za nasilničko ponašanje.

Odluka o njegovom oslobađanju krivice donesena je nakon što se saznala kompletna istina. Naime, Liča je nakon jednog lumpovanja 15. februara 2021. krenuo izaći u dvorište, a onda je vidio svoju vjerenicu Karu Čilderhaus (Childerhouse) kako oralno zadovoljava njegovog saigrača i najboljeg prijatelja Adama Eliota (Elliot).

Doživio je pomračenje uma, a kada je u naletu bijesa udarao po stvarima, zadobio je duboku posjekotinu na ruci. Razbio je prozor, a veliki komad stakla mu se zabio u ruku. Kada je izvukao staklo obilno je iskrvario, a ljekari su mu jedva uspjeli spasiti život. 

Njega su komšije prijavile, te naveli kako je na sav glas vikao da će ubiti Karu. Kada je policija došla on je ležao u lokvi krvi, a na kraju je osumnjičen za nasilje.

Inače, Majklova bivša zaručnica je sada trudna s drugim muškarcem. Ona nije željela svjedočiti protiv Majka, dok je njegov bivši saigrač i nekada najbolji prijatelj bio na suđenju i potvrdio je priču, te istaknuo kako nije želio nauditi Kari.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.