NAVIJAČKA GRUPA BiH

BHFanaticosi: Lana Pudar je ispisala bosanskohercegovačku historiju

Kažu da je Lana Pudar "produkt našeg inata i otpora, Lana sigurno nije sistemski projekat države, nego sama sebe i nekolicine njoj bliskih osoba"

S. S.

BHFanaticos: Hvala ti za sav trud u ime patriota

Foto: AGENCIJE


BHFanaticosi, navijačka grupa reprezentacije BiH u brojnim sportovima uputila je čestitke Lani Pudar na zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu u plivanju u Rimu.

- Vijest da je Lana Pudar prvakinja Evrope odjeknula je u svim medijima očekivano, ali ono što smo primijetili kroz sve njene nastupe je to da sva prava raja doživljava njene uspjehe kao svoje lične. Nema lica, koje iskreno voli svoju domovinu, a da se nije naježilo danas. I ne samo danas. Svaki put kada nas predstavlja, kada zauzme takmičarsku poziciju - donijela medalju ili ne. - poručili su BHFanaticosi.

 Kažu da je Lana Pudar "produkt našeg inata i otpora, Lana sigurno nije sistemski projekat države, nego sama sebe i nekolicine njoj bliskih osoba." 

- "Od uslova za plivanje ima tuš kabinu". Dijete koje je sa 16 godina stalo da se bori protiv mnogo starijih i korpulentnijih takmičarki, dijete koje je naša srca učinilo mnogostruko većim. Hvala ti za sav trud u ime svih patriota koji na bilo koji način žele dobrobit ovoj državi. Lana Pudar je definitivno jedna od nas - poručili su.

Više o temi Lana Pudar

NA VRH

Podijeli članak na