PORODICA MOLI ZA POMOĆ

Životna drama: Zvijezdi se u Barceloni izgubio svaki trag

Levi, molim te, javi nam se. Molim vas, ako neko zna nešto o njemu, neka nam se javi - rekla je njegova majka

Nestao krajem oktobra. heart.co.uk

G. Š.

6.11.2022

Prava drama odvija se u porodici britanske zvijezde "X Factora" i ragbijaša Levija Daviesa (24) koji je krajem oktobra nestao u Barceloni. Naime, njegova porodica i prijatelji traže bilo kakvu informaciju vezanu uz njegov nestanak, a treba istaknuti kako ga je i španska policija stavila na listu nestalih osoba, prenose SN.


Zabrinuta i očajna porodica

Davies se krajem oktobra zaputio prema Barceloni, zajedno sa svojom grupom i od tada mu se gubi svaki trag. U međuvremenu se javila i njegova majka Julie.

- Lewisova porodica i ja jako smo zabrinuti i očajnički tražimo informacije o njemu. Levi, molim te, javi nam se. Molim vas, ako neko zna nešto o njemu, neka nam se javi - rekla je Julie, uz dodatne informacije:

- Niko ne zna ništa o njemu od 29. oktobra. Tada je posljednji put viđen u irskom pabu u Barceloni.

Nestali Davies široj javnosti postao je poznat krajem 2019. godine kada je učestvovao u popularnoj emisiji "X Factor", zajedno sa kolegama ragbijašima Thomom Evansom i Benom Fodenom. Takmičenje su završili na petom mjestu... U septembru 2020. godine je priznao da je biseksualac, a treba istaknuti i to kako je on prvi ragbijaš koji je to otvoreno priznao.

- Želim biti otvoren i iskren s vama kao prijateljima i saigračima. Ja sam biseksualac. To sam shvatio s 18 godina - poručio je svojevremeno Davies.


Ni traga ni glasa

Nažalost, Levi je sada u središtu pozornosti iz drugih razloga. O njemu se već danima ništa, ali i dalje postoji nada da će uskoro biti pronađen živ i zdrav. Ipak, mnogi sumnjaju u ono najgore, a bivši ragbijaš Tom Varndell javno je zatražio pomoć u pronalasku Davisa.

- Hitno! Ako je netko ušao u trag ili kontaktirao Davisa u posljednja dvije sedmice, javite mi. Hvala unaprijed.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.