KUPCI ZADOVOLJNI

Spiderman igrica oborila rekorde: Evo zašto je trebate kupiti

Jedan od ključnih alata za kojim poseže je samo kretanje glavnog lika koje od igrača zahtjeva aktivni angažman

Spiderman. Youtube

E. A.

17.1.2023

Ovaj naslov je pažljivo orketerisan kako bi igrače stimulirao baš na pravi način. Spiderman interakcijom igre u pješčaniku segmentiranu akciju pretvara u vrlo fluidni kontinuitet. 

Jedan od ključnih alata za kojim poseže je samo kretanje glavnog lika koje od igrača zahtjeva aktivni angažman, a ne samo pritisak na jednu tipku. 

Spiderman među zgradama New Yorka pomoću paučine leti, dok i dalje igračima pruža niz zanimljivih trikova koji gore spomenuto slobodno kretanje čine elegantnijim, bržim i zabavnijim, piše u recenziji na portalu Tportal.hr

Savršenstvo dizajna

Igra je, u samoj srži, napravljena kao zabavni park za one koji vole Marvelovog ikoničkog lika. Ona borbu, priču, slagalice, mandatorne Ubisoft tornjeve i konačno - razvoj lika, povezuje učinkovito i nezamjetljivo – ono čemu seže više-manje svaka dobra sandbox igra. Marvel's Spiderman onaj je tip naslova za kojeg se s velike udaljenosti može jasno reći da je rađen s puno, puno ljubavi i znanja.

Igri u drugu ruku ide u prilog to da isti "zločin" rade više-manje sve sandbox igre ikad. 

Kupiti ili ne?

U krajnjoj liniji - njegov osnovni pristup je više-manje isti kao svake druge sandbox igre. Pa, ključ uspjeha skriva se u postupnom dograđivanju igraču dostupnih alata te kontinuiranom angažiranju. Kostimi, moći, sakupivi predmeti koje Parker komentira nakon što ih pokupite te konačno – istraživanje New Yorka stvari su koje se sklapaju u jednu od najboljih akcijskih avantura u zadnjih nekoliko godina.

Obara konkurenciju. PRINTSCREEN

Najljepša stvar kod Insomniacove igre, naime, nije to da izgleda dobro ili da ima zanimljive mini igre. Razlog zašto Spider-Man definitivno opravdava kupnju konzole je njegova usklađenost.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.