NOVA KOLEKCIJA

Ferrari zvučnik u prodaji

Njegov dizajn je fleksibilan i omogućava postavljanje na pod, sto ili policu, a može se lako pomjerati iz sobe u sobu

Bang & Olufsen ponovo obradovao svoje fanove. Ecoustics

Z. K.

4.9.2023

Bang & Olufsen lansirao je novu kolekciju s Ferrari brendom, pionirom motosporta. Kolekcija slavi zajedničku strast prema eleganciji, snazi i preciznosti kreiranjem serije slušalica i zvučnika koja se sastoji od kućnog zvučnika Beosound 2, slušalica Beoplay H95, slušalica Beoplay X i prenosivog zvučnika Beosound Explore. 

Sve je povezano upečatljivom nijansom crvene, stvarajući nepogrešivu vezu s potpisom Ferrari brenda.

Besprijekoran izgled

Beosound 2 pruža kućni audiodoživljaj od 360 stepeni koji ispunjava svaki prostor u kojem se nalazi. Njegov dizajn je fleksibilan i omogućava postavljanje na pod, sto ili policu, a može se lako pomjerati iz sobe u sobu. Aktivni RoomSense i ugrađeni senzori blizine odgovaraju ljepoti Beosound 2 zvučnika s pametnom tehnologijom, dok visokokvalitetna aluminijska membrana u kojoj se nalazi zvučnik pruža besprijekoran izgled i odličnu akustiku zvuka.

U kolekciji Ferrari, Beosound 2 je eloksiran u Bang & Olufsen fabrici 5 u Struer-u, prateći dizajn u Ferrari crvenoj boji. Aluminijsko tijelo je polirano kako bi se osigurao visoki sjaj, što pojačava intenzitet crvene nijanse. Ikonični Ferrari amblem nalazi se ispod rešetke, upotpunjujući ovo izdanje.

Beoplay H95 su vodeće slušalice brenda Bang & Olufsen, koje donose najbolji zvuk i inovacije u toj klasi.

Janjeća koža

Prilagođeni titanijumski drajveri daju jači zvuk nego ikada ranije, a prilagodljivo aktivno poništavanje buke omogućava korisniku da ga prilagodi jednostavnim rotiranjem aluminijskog prstena za slušalice.

Uz jastučiće za uši od janjeće kože i mogućnost neprekidnog slušanja 38 sati, Beoplay H95 slušalice su napravljene da traju. Slušalice su urađene u Ferrari jet-black nijansi, u stilu svevremenskog klasika sa laserski ugraviranim logotipom Bang & Olufsen i Ferrari konjem koji se propinje.

 Ispod slušalica, titanijumske rešetke zvučnika su eloksirane u bogatoj crvenoj nijansi, posebno odabranoj za ovu saradnju.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.