JET SET

Mladić na opkladi osvojio srce lijepe teniserke Eženi Bušar

Avaz.ba

28.1.2018

Kanadska teniserka Eženi Bušar (Eugenie Buchard), nakon brojnih sportskih uspjeha i titule najljepše sportistkinje svijeta, ostvarila je uspjehe i na emotivnom polju.

23-godišnja teniserka, koja radi i kao model za kupaće kostime primjećena je nedavno na plaži u Majamiju sa nepoznatim muškarcem.

Nije bilo potrebno mnogo vremena da mediji saznaju sve detalje ove emotivne romanse koja je oduševila mnoge.

Instagram

Kako piše britanski "Ekspres" teniska zvijezda je u vezi sa 20-godišnjim studentom Džonom (Johnom) Goehrke, a njihovo poznanstvo je otpočelo na veoma neobičan način - na interentu.

Naime, Eženi je napravila opkladu na Twitteru sa Džonom da će klub američkog fudbala Atlanta falkonsi poraziti Nju Ingland Patriotsi u Superboulu. Džon, koji je navijao za Patriotse, napisao je na ovoj mreži: "Ako Patriotsi pobijede idemo na sastanak".

Kanađanka se složila sa njim, a zatim nastavila da gleda uzbudljivu igru na terenu.

Iako je utakmica počela izuzetnom igrom Atlanta falkonsa, situacija se preokrenula te je Nju Ingland pobijedio sa rezultatom 34-28, što je značilo da je teniserka izgubila opkladu.

Teniska zvijezda je ostala dosljedna svojih riječi, te je ubrzo otputovala u Mizuri gdje Džon studira i obezbijedila im mjesta za košarkašku utkamicu. Sastanak je prošao odlično, jer deset mjeseci od tada njih dvoje provode vrijeme zajedno.

Instagram

Instagram

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.