JET SET

Na nastupu u Ofenbahu: Đani i Amanda Dior razmijenili poljupce

Piše: B. ŠIŠIĆ

4.2.2018

Foto: B. Šišić

Jedinstven na estradi, kako po glasu isto tako i ponašanju, popularni Đani gostovao je u jednom klubu u njemačkom gradu Ofenbahu. Više od 1000 posjetilaca bilo je dio tog „No Đani, no party“ druženja koje je trajalo do ranih jutarnjih sati.

Među mnogobrojnom publikom i ovaj put bio je transvestit, u javnosti poznatiji kao Amanda Dior, koja je odmah Đaniju „zapala za oko“.

Još dok je bio u VIP odjelu sa prijateljima namigivao joj je, slao poljubce, ali i ona njemu.

- Ja još nisam uživo ovakvu osobu sreo. Znaš mene, ja sam sve vidio, probao, ali dobra ova mačka. Baš bih volio da je upoznam - rekao je Đani u krugu njegovih prijatelja.

I samo što je to rekao, Amanda Dior se našla pored njega, pa su odmah pali upoznavanje i međusobni poljupci u obraz.

- Ma, je li ovo sve na tebi pravo i istinsko? Koliko si imala operacija? Da li su ti ovo prave grudi, da li si kompletna žena? -pitao je Đani Amandu.

- Srećo moja, pa ti bi htio sve odgovore odmah, a neki ih ne dobiju i nakon godinu druženja sa mnom. Moraš sve polako, jer ja sam ipak žena i to nježna - odgovorila mu je Amanda.

- Koliko si visoka, ali baš si mačka. Imaš tijelo i grudi da ti svaka žena pozavidjeti može. Znaš baš si mi simpatična, i nekako odudaraš od svih ovdje. Hajde da ti ja popijemo po jednu pivu - navaljivao je Đani na Amandu.

- Ma, samo polako, šta će ti žena reći ako sazna da si se družio sa mnom - pitala je Amanda Đanija.

- Ja Slađu volim najviše na svijetu ,a između nas dvoje, mislim tebe i mene nema ništa, samo sam fasciniran tvojim izgledom, jer danas su transvestiti jako popularni, mislim da se pojavljuju u javnosti i da se priča i piše o njima - odgovorio joj je Đani.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.