ŠOKANTNO

"Golaći" u Hrvatskoj: Španci se skroz skinuli i snimali u šou

Takvo nešto još se nije emitiralo u regionu, ali u Holandiji, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj i Španiji potpuno je normalno

Jedna od učesnica šoua. Društvene mreže

24sata.hr

7.12.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Vulgarni rijaliti šou "Adam traži Evu", gdje takmičari dođu na otok i budu goli pred kamerama, jedno se vrijeme snimao i u Hrvatskoj. Takvo nešto još se nije emitiralo u regionu, ali u Holandiji, Njemačkoj, Francuskoj, Finskoj i Španiji potpuno je normalno.

Svaka sezona mijenja lokaciju "skidanja". Prije nešto više od četiri godine, otok Mljet bio je središte španske inačice tog rijaliti šoua. Tamo se snimalo mjesec i po.

- U saradnji s madridskim uredom Hrvatske turističke zajednice i španskim kanalom "Channel cuatro", goli rijaliti šou 'Adam traži Evu' snima se na mljetskoj plaži Limuni - potvrdio je načelnik općine Mljet Đivo Market 2014. 

Šou se snimao širom svijeta, na Pacifiku, Filipinima.

Originalno, šou je nastao u Holandiji, a zatim se proširio na već navedene države Evrope. U Njemačkoj verziji skinula se i Klara Perko (32).

Iako tvrdi da je jako povučena i da se nije navikla gola pojavljivati u javnosti, ipak je to učinila. Porodica ju je tada osudila jer se skidala za novac i popularnost.

Klara se, nakon šoua, zaljubila u Poljaka iz Kelna Tomasa Vasika (Thomas Wasik, 33) koji se također takmičio u "Adamu i Evi". Kako kaže, svidio joj se otpočetka, ali joj je žao što nisu bili u istoj epizodi.

Početkom prošlog mjeseca, započela je nova sezona njemačke verzije, a jedna od takmičarki je njemačka manekenka, voditeljica i glumica Džina-Lisa Lohfink (Gina-Lisa, 32). Svi oblici šoua broje više od 1,5 miliona gledalaca, a Njemci ne cenzuriraju golotinju i seks.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.