JET SET

Nudio joj seks utroje: Zlostavljao kolegicu na setu, ona dobila otkaz

Otpisana iz serije nakon što se suočila s Majklom o njegovom napastovanju

Pauli Peret i Majkl Viterli: Komentirao Duškin izgled. Društvene mreže

Avaz.ba

17.12.2018

Samo nekoliko dana nakon vijesti da je "CBS" glumici Elajza Dušku ( Eliza Dushku) isplatio 9,5 miliona dolara jer ju je na setu "Bulla" zlostavljao Majkl Viterli( Michael Weatherly), dvije njegove kolegice iz serije ''NCIS'' stale su mu u odbranu na društvenim mrežama.

-Dva desetljeća prijateljstva i poštovanja. Najbolji. Volim te"- napisala je na Twitteru 15. decembra Poli Peret (Pauley Perrette), Abby iz ''NCIS-a'', koja je tu seriju napustila, kako je nedavno otkrila, "zbog nekoliko fizičkih napada".


Još jedna Viterlijeva kolegica iz ''NCIS-a'', Saša Aleksander (Sasha Alexander), posvetila je tvit glumcu, u kojem ga je nazvala "prijateljem" i objasnila kako su "zajedno bili u rovovima".


Dva dana ranije, "The New York Times" izvijestio je o zlostavljanju na setu ''Bulla'' - Majkl , glavna zvijezda "Bulla", je komentirao Duškin izgled, uz šale o silovanju i poziv na seks u troje s njim.

Dušku se u seriji pojavila u tri epizode, a navodno je trebala postati dio stalne postave. Kako piše "jezebel.com", nagodba reflektira iznos koji bi Dušku zaradila za četiri sezone kao punopravna članica postave.

Prema "Timesu", Dušku je otpisana iz serije nakon što se suočila s Majklom o njegovom zlostavljanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.