ŠOKANTNO

Isplivao snimak sestre Majkla Džeksona: Otac me silovao s 11 godina

Nije to bilo samo fizičko zlostavljanje nego i mentalno i seksualno - kazala je La Toja

La Toja: Imala 11 godina kad su silovanja počela. Screenshot

Avaz.ba

28.3.2019

Sestra Majkla Džeksona (Michaela Jacksona) La Toja (Toya) svog je oca optužila za navodno seksualno zlostavljanje u djetinjstvu.

La Toja je o tome govorila još u devedesetima, a njene izjave sad su se opet našle u javnosti nakon što je izjavila da neće braniti svog brata od optužbi za pedofiliju. Nije tajna da se Džoi Džekson (Joe Jackson) nerijetko iživljavao na svojoj djeci, a La Toja je devedesetih izjavila da je i seksualno zlostavljao nju i stariju sestru. 

Tvrdila je i da je za sve znala njihova majka Katarina (Katherine).

Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji dijeli s majkom i uđe u krevet sa svojom kćeri, a čuješ svoju majku kako govori "Ne, Džoi, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori", to te izludi - opisala je La Toja u memoarima iz 1991. godine. 

O svemu tome govorila je i u šou "Live with Regis and Kathie Lee", a snimak je sad ponovo isplivao u javnost.

Nije to bilo samo fizičko zlostavljanje nego i mentalno i seksualno - ispričala je La Toja i dodala da se zbog silovanja njena sestra odselila iz kuće sa 16 godina. Na pitanje je li i nju silovao otac Džoi, La Toja je rekla:

 - Jeste, i to jako. 

La Toja je navodno imala 11 godina kad su silovanja počela. Na pitanje je li Džoi zlostavljao i njihovu sestru Dženet Džekson (Janet Jackson), rekla je da ne zna jer ova to nikad nije spominjala.

- Zaista se nadam da nije - dodala je.

- Sa mnom je počeo kad se Rebi (Rebbie) odselila. Živiš s tim kao da ti nešto loše radiš i neugodno ti je. Sramila sam se, cijelog života sam se sramila govoriti o tome - rekla je.

La Toja je 1993. godine rekla da je njihova majka Katarina posumnjala da Majkl Džekson zlostavlja djecu mnogo ranije nego što su se pojavile prve optužbe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.