NAKON INCIDENTA

Progovorio navijač kojeg je Milan Kalinić izudarao: Srest ćemo se mi ponovo na utakmici

Pretučeni Dalibor Krković, koji je dobio batine od voditelja, otvorio dušu

Milan Kalinić. Screenshot

Avaz.ba

9.4.2019

Pretučeni Dalibor Krković, koji je dobio batine od Milana Kalinića, ekskluzivno za Alo otvorio je dušu nakon incidenta i priznao da mu nije prijatno zbog svega što se desilo.

Kako nam je rekao, da može vratiti vrijeme, nikada se ne bi potukao i napravio neprijatnu situaciju na parketu njegovog omiljenog kluba.

- Dobro sam, sve je prošlo! Ne bih previše objašnjavao niti komentirao ovu cijelu situaciju - rekao je Krković, ali i otkrio je kako se osjeća nakon svega. 

- Pravo da vam kažem, ne uzimam Milanu za zlo to što je pričao u jutarnjem programu. Svi smo mi navijači i nema potrebe da se sukobimo oko gluposti. Nas dvojica ćemo se ponovo sretati na utakmicama i bodriti svoj klub. Da mogu vratiti vrijeme, nikada ne bih uradio isto. Krivo mi je i žao zbog svega što se desilo. Umjesto da se priča o Zvezdinoj pobjedi, sada se priča samo o nama dvojici. Milan i ja nikada nismo imali nikakav incident, mi se i ne poznajemo, ali vjerujem da ćemo izgladiti ovu situaciju koja se dogodila - rekao je Krković za Alo.

Milan Kalinić je izjavio kako su Dalibora nakon tuče u Pioniru izbacili iz sale, međutim, on kaže da nije bilo baš tako.

- Mene nisu izbacili, ja sam otišao sam kući jer sam smatrao da ne treba da ostajem tu zbog svega što se desilo. Sve što ste vidjeli na fotografijama i videosnimcima djeluje dramatičnije nego što je zaista i bilo. To je zaista bio grozan splet okolnosti, koji mi sada, kada analiziram iz ove perspektive, djeluje nevjerovatno - kaže Krković za Alo, koji se za razliku od Kalinića, čuo sa ljudima iz Zvezde. 

- Čuo sam se momcima iz kluba. Svima im je krivo zbog svega što se desilo, posebno jer je pobjeda Zvezde sada u drugom planu. Milan i ja smo se posvađali u krugu porodice, a tako ćemo se i pomiriti. Sve će to doći na svoje mjesto - kaže Dalibor za Alo.

S obzirom na to da će protiv Kalinića i Krkovića biti podnesene krivične prijave, on kaže da nema ništa protiv toga da zakon reagira onako kako je ispravno.

- Šta da radim? Ako je to najveći problem koji se desio, onda neka nas adekvatno kazne. Volio bih da ovo što se desilo između nas dvojice posluži kao pravi primjer drugim ljudima da se ovakva situacija više nikada i nigdje ne desi - rekao je on i dodao:

- Važno je da smo svi živi i zdravi i da ćemo nas dvojica izgledati odnose zbog kluba za koji se borimo i navijamo s ljubavlju - rekao je Dalibor ekskluzivno za Alo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.