OD BUCKE DO MRŠAVICE

Ove poznate dame zajedno su izgubile 200 kilograma

Za novi izgled zaslužni pilates, zdrava ishrana i treninzi

L. K. P. / Avaz.ba

2.11.2019

Krisi Tajgen sa viškom kilograma - Avaz
Krisi Tajgen danas - Avaz
Krisi Tajgen nakon poroda - Avaz
Kloi Kardašijan - Avaz
Kloi Kardašijan sa viškom kilograma - Avaz
+3

Nova fotografija pjevačice Adel (Adele) iznenadila je javnost. Vidno je pokazala stesano tijelo i promjenu figure na proslavi 33. rođendana kolege Drejka (Drake), koji je bio u Holivudu.

Čini se da je pjevačica izgubila više od pet kilograma otkako je počela ići na pilates. Pjevačica je s časovima pilatesa krenula u junu. Na časove navodno ide sa suprugom Robija Vilijamsa (Robbie Williamsa), Džejdom Fild (Jaydea Field).

Pjevačica Britni Spirs (Britney Spears) poznata je također po svojim oscilacijama u izgledu. U posljednjih nekoliko godina, kako se pojavljivala i nestajala sa scene, tako su se pojavljivali i nestajali kilogrami. Neki govore da je izgubila i više od osam kilograma. U posljednje dvije godine, intenzivno trenira, što pokazuje i snima za svoje društvene mreže.

Čak je optužila medije i fotografe da namjerno uređuju njene fotografije da izgleda deblje nego što jeste.

Poznata "Victorijina" anđelica Krisi Tajgen (Chrissy Teigan) nakon prve trudnoće vidno je dobila i zadržala kilograme. Otvoreno je govorila o njima putem Instagrama nakon što su je prozvali bucka Tajgan, za koju se smatralo da se borila i sa 15 kilograma više.

Iako još nije dostigla dovoljan nivo samopouzdanja sa svojim tijelom, zdravom ishranom dovela se do sada već zavidne linije. Predviđanja su da bi se mogla brzo vratiti onoj formi koju je imala u prošlosti kao manekenka.

Uvijek najpopunjenija članica porodice Kardašijan (Kardashian), već neko vrijeme pokazuje svoju sjajnu formu. Kloi (Khloe) nakon 10 godina muke uspjela je obuzdati višak kilograma. I to je postigla zahvaljujući intenzivnim treninzima.

Ona je prošle godine nakon poroda, u roku od tri mjeseca izgubila je 15 kilograma.

Otkrila je da dan započinje jednom kašikom marmelade (bez dodanih šećera) i jednom kašikom maslaca od badema. Nakon toga odlazi u teretanu. Njeni treninzi sastoje se od 30 minuta kardiotreninga i vježbama s tegovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.