LJUBAVNI PAR

Sofija Milošević želi bebu s Lukom Jovićem, a poznato je i šta o tome misli golgeter iz Bijeljine

Idealan period da ostane u drugom stanju

Manekenka i fudbaler: Zaljubljeni do ušiju. Instagram

Avaz.ba

26.12.2019

Sofija Milošević toliko je zaljubljena u Luku Jovića da s njim želi bebu. Manekenki je proradio majčinski instinkt, naročito kada je vidjela da je fudbaler fenomenalan otac, pa sve češće razmišlja o tome kako je došao moment da i ona postane majka.

Prema riječima izvora bliskog Milošević, ona je o tome već pričala s Lukom i on nema ništa protiv toga. Sofija već neko vrijeme nema poslovnih angažmana, tako da je ovo idealan period da ostane u drugom stanju.

Planiraju budućnost

- Iako njih dvoje nisu dugo u vezi, toliko su zaljubljeni da već planiraju zajedničku budućnost. Stalno su zajedno, ili je Sofija kod Luke u Madridu, ili je on s njom u Beogradu. Sofija je oduševljena kakav je Luka kao otac, pa sve češće priča kako je vrijeme da se i ona ostvari kao majka. I njemu se sviđa ta ideja jer je toliko zaljubljen u Sofiju i želi s njom da osnuje porodicu - priča izvor za Kurir.rs. 

Manekenka još ne želi da se preseli u Madrid i pored toga što joj je fudbaler predložio da žive zajedno. 

- Smatra da je to preuranjeno, ali, ako se trudnoća desi, onda će promijeniti mišljenje. Zasad Sofija ostaje u Beogradu, ali će često odlaziti u Španiju kod Luke. Njih dvoje su trenutno u Beogradu i najviše vremena provode u Sofijinom stanu na Dorćolu - rekao je sagovornik spomenutog srbijanskog medija.

View this post on Instagram

Thank you @houseofcb on this lovely 🎁

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Još je svježe

Sofija i Luka u vezi su tek nekoliko mjeseci, a dosad je nekoliko puta spominjano u javnosti da su okončali vezu. O svemu tome jednom prilikom izjasnila se i sama manekenka. 

- Spominjano je rasturanje njegovog braka, a istina je da Luka nikada nije bio oženjen. Potom je bila priča da sam rasturila njegov život s djevojkom s kojom ima dijete, a stvari tako stoje da je on raskinuo ljubavnu vezu s tom djevojkom prije tri godine. Onda su na red uslijedili skupi pokloni koje sam navodno dobila od njega. Istina je jedino da smo u vezi te da želimo da koliko je moguće sačuvamo našu privatnost. Sretni smo, što je najvažnije kada ste u nekoj ljubavnoj vezi. Naša priča počela je spontano i nakon nekoliko sedmica dopisivanja uplovili smo u vezu, u kojoj se oboje slažemo izvanredno - rekla je Sofija Milošević. 

View this post on Instagram

///

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.