ESTRADA

Pjevačicu pretukao bivši dečko: Ljubomora mi je na početku imponovala, bila sam mlađa tada

Onoga ko digne ruku na žensko ne možeš nazvati muškarcem, kazala svojevremeno Živković

Piše: N. Aj. / Avaz.ba

28.12.2019

Katarina Živković. Instagram

Pjevačica Katarina Živković rijetko priča o ljubavnom životu, koji je u prošlosti bio vrlo buran. Neki detalji ipak su otkriveni i mnoge su ostavili bez teksta.

Katarina je prije deset godina pretrpjela fizički napad od nekadašnjeg partnera.

- Ne volim da pričam o tome, ali reći ću ukratko. Jedan bivši dečko me pretukao zbog ljubomore. Mnogo se kajem što ga tada nisam prijavila policiji. Mislim da ću se zauvijek kajati što sam to samo tako pustila da prođe. Zaboraviti ne mogu. Sada kada razmišljam o tome, ne znam zašto nisam otišla u policiju - ispričala je Kaća svojevremeno. 

Ona je priznala da su sa situacijom bili upoznati njeni roditelji i prijatelji te dodala da je iz toga naučila važnu lekciju.

- Da se razumijemo, onoga ko digne ruku na žensko ne možeš nazvati muškarcem. Sada mnogo pažljivije biram i bježim od ljubomornih i posesivnih. Tada sam bila mlađa i takvo ponašanje mi je u početku imponovalo. Danas bih znala šta da preduzmem u takvoj situaciji - rekla je tada pjevačica.

Katarina je sredinom 2016. uplovila u vezu s fudbalerom Borkom Veselinovićem, a pričalo se da će stati na ludi kamen. I Veselinović je tada izjavljivao da se planira oženiti Kaćom te da je zbog nje ostao u Srbiji. Ali, raskinuli su poslije samo dva mjeseca veze. 

Navodno, Borko nije mogao trpjeti razne tračeve o pjevačici koji su dolazili do njega.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.