ESTRADA I SPORT

Sandra Afrika iznijela "prljavi veš" u javnost

Nikada ga nisam uhvatila da me prevario, ali mislim da je dečko koji voli da tako malo, rekla je pjevačica

L. K. P. / Avaz.ba

18.1.2020

Sandra Afrika: Stavila tačku na četverogodišnju vezu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+7

Sandra Afrika i Vladimir Volkov su prije dva mjeseca stavili tačku na četiri godine dugu vezu, a pjevačica je sada prvi put javno progovorila o krahu ljubavi s nogometašem.

- Prije 12 godina, kada sam bila s Mikišom u vezi, to sam krila dobrih osam godina. Svi su se iznenadili kada sam rekla da imam dečka već osam godina. Kada sam bila u vezi s nogometašem, onda je to bilo malo teže, zato što smo oboje popularni u svojim poljima, pa se ne može baš sakriti – izjavila je pjevačica za srbijanske medije.

- Nikada ga nisam uhvatila da me prevario, ali mislim da je dečko koji voli da tako malo... Mislim, ko ne voli? Instagram je postao cirkus. Toliko su sada postale dostupne te neke gradske djevojke, a svi oni su u fazonu da nije realno to što gledaš na Instagramu, ali opet šalju zahtjeve i poruke, lajkuju slike. Njima je sasvim normalno to što lajkuju slike, a meni nije. Meni je to znak da vidiš hoće li ta djevojka reagirati ili ne na. Naročito kada joj, naprimjer, nogometaš lajka sliku. Naravno da će se ona nakon toga hvaliti i pričati – otkrila je pjevačica, pa dodala:

- Uvijek je tu bilo nekih porukica, na šta on nije mogao ostati imun ako mu neko piše. Muško k'o muško. Te stvari su se dešavale tokom čitave veze, tako da sam i oguglala na njih.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.