BESPRIJEKORNA FIGURA

Duge noge i isklesani trbušnjaci Izabele Gular

Na ulicama St. Tropeza plijenila pažnju u vrućim traper hlačicama i bijelom topiću

L. K. P. / Avaz.ba

10.6.2020

Proslavljena brazilska manekenka Izabel Gulart. Agencije


Proslavljenu brazilskumanekenku Izabel Gular (Goulart) paparazzi su snimili tokom boravka u St. Tropezu, no umjesto u društvu zaručnika Kevina Trapa (Trapp) kako bi mnogi očekivali, Viktorijina anđelica na ljetovanje se uputila u društvu argentinskog nogometaša Ezekila Lavecija (Ezequiel Lavezzi) te italijanskog nogometaša Marka Veratija (Marco Verratti) i njegove djevojke Džesike (Jessica) Aidi. Lijepa brineta zaustavljala je poglede u minijaturnoj odjevnoj kombinaciji koja je istaknula njene duge i vitke noge i istesane trbušnjake

Mnoge je začudilo to što je slavna Brazilka na ljetovanje odlučila otići bez Trapa koji je na Instagramu objavio kako provodi kvalitetno vrijeme s porodicom.

Manekenka je na ulicama St. Tropeza plijenila pažnju u vrućim traper hlačicama i bijelom topiću koji su u prvi plan stavili njene duge noge i istesane trbušnjake na kojima bi joj mnoge žene pozavidjele. Slavna ljepotica svakodnevno naporno vježba i vodi računa o svojoj prehrani, pa nimalo ne čudi to što je u tako dobroj formi.

Brazilka je strogi režim vježbanja i prehrane usvojila davnih dana, a najviše su joj u tome pomogle predane pripreme za revije modnog brenda "Victoria's Secret" koje iziskuje velike napore. Tokom boravka u karantini slavna manekenka je ostajala u formi zahvaljujući boksanju i vježbama u kojima se služila isključivo vlastitim tijelom.

Lijepa brineta izolaciju je provela s Trapom u Parizu gdje je slavni golman branio golove za klub Paris Saint-Germain. Novu sezonu nogometaš je potpisao za Eintracht Frankfurt pa se očekuje da će slavna ljepotica uskoro pridružiti svom odabraniku u Njemačkoj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.