PROBLEMI SA MUŽEM

Porodica prodaje zemlju da bi Tanja Savić platila advokate

Savić je odmah dio novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove. Agencije

A. Č. / Avaz.ba

11.9.2020

Pjevačica Tanja Savić grčevito se bori da bi poslije pola godine vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević bespravno odveo na Gold Kost prije pola godine.

Ona je angažovala najbolje advokate iz zemlje, ali i u Australiji, gdje je pokrenula tužbu protiv Dušana

Cijela procedura zahtijeva mnogo novca, koji Savić nema budući da joj je suprug, osim djece, u Australiju odnio i cijelu ušteđevinu, pa je pjevačici porodica priskočila u pomoć. Porodica je odlučila da proda dio zemlje i da joj da taj novac da bi mogla da plati advokate i u Srbiji i u Australiji.

Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače. Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila djecu kući! Imali su neki dio zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 eura da bi pokrila osnovne troškove - govori izvor za srbijanske medije. 

Kako dalje navodi, Savić je odmah dio novca od zemlje uplatila na račun advokatske kancelarije u Australiji koja zastupa njene interese i tako se riješila bar jedne brige.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.