LIJEPO ILI ODBOJNO

Stražnjice koje život znače, ove dame su slavu stekle umjetnom zadnjicom

Popularni splitski bend TBF posvetio im je pjesmu, prosječni pubertetlija ne prestaje razmišljati o njima, a svaka važna i nevažna osoba na sceni sanja o njihovom povećavanju

Koko Ostin. Agencije

L. K. P.

3.4.2021


Egipćani su eksperimentirali s oblikovanjem nosa, Indijci su učili Britance operaciji istog, dok su japanske prostitutke sredinom 20. stoljeća prve počele s povećanjem grudi.

Popularni splitski bend TBF posvetio im je pjesmu, prosječni pubertetlija ne prestaje razmišljati o njima, a svaka važna i nevažna osoba na sceni sanja o njihovom povećavanju. Stražnjice zadaju svakome muku..

Amerikanka Kortni Barns (Courtney Barnes) zarađuje zbog svoje stražnjice, koja je velika 150 cetimetara.

Rita Hejvort (Hayworth) produžila je čelo, Merilin Monro (Marilyn Monroe) operirala je nos, a u današnje vrijeme djevojke se najviše podvrgavaju povećanju grudi i stražnjice. Upravo je povećanje stražnjice postao sve popularniji trend od kojeg ne zaziru mnoge poznate osobe.



Niki Minaž. Agencije


Niki MInaž (Nicki Minaj), slavna američka pjevačica i reperica slavu je stekla nakon što je potpisala ugovor za Lil Vejnovu (Wayne) diskografsku kuću. Ne trudi se sakriti svoje atribute, te se često dogodi da joj nešto "slučajno" ispadne.



Blac Chyna. Instagram


Blac Chyna, Punim imenom Anđela Rene Vajt (Angela Renee White), u selebriti svijet probila se striptizom, što joj je kasnije donijelo manekenske angažmane. Jedno vrijeme bila je i u vezi s Robertom Kardašijanom (Kardashian), bratom najpoznatijih sestara, Kardašijan.





Amber Rouz. Instagram

Amber Rouz (Rose) je rekla da joj je prekid s reperom Kanjeom Vestom (Kanye West) 2010. bio najbolja odluka u životu. Da joj reperi nisu strani, potvrdila je kasnijom vezom s Wiz Khalifom s kojim ima sina, te s 21 Savageom.




Niki Giavasis. Instagram


Niki Giavasis (Nikki), iako ima 44 godine, već je ponosna baka. Glumica jako pazi oko svoje linije, priprema se za proljetne šetnje svog unuka.




KIm Kardašijan. Instagram


Bi li se Kim Kardašijan (Kardashian) probila u javnost da "igrom slučaja" njen pornić nije izašao u javnost, ne možemo znati sa sigurnošću. Svojoj porodici osigurala je bogatstvo rijalitijem "Keeping up with Kardashians", ali na njenu žalost niti treći brak nije joj donio previše sreće.



Demi Rouz. Instagram



Demi Rouz (Rose) britanska manekenka, uprkos svojih 1,57 cm visine, odiše ljepotom koja fanovima zadaje slatke snove. Poznata je kao vrlo aktivna osoba na društvenim mrežama, a vrlo rado reklamira badiće i kupaće kostime.




Koko Ostin. Instagram


Koko Ostin (Coco Austin)glumica, plesačica, model, internetska zvijezda, piše u njenoj biografiji. U braku je s glumcem Ice T-om.



Kloi Kardašijan. Agencije


Kloi Kardašijan (Khloe) bivša supruga košarkaša Lamara Odoma, poput svoje sestre se proslavila u realityju 'Keeping up with the Kardashians'. Starleta je trenutno u vezi s drugim košarkašem, Tristanom Tompsonom (Thompson).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.