ATLETIKA I LJUBAV

Sandra Perković i Edis Elkasević slave 10. godišnjicu veze

Najbolja hrvatska atletičarka zahvalila se svom partneru za ljubav i podršku

Perković i Elkasević: Poljubac kod vječne vatre. Instagram

L. K. P.

29.1.2022

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković objavila je na Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa svojim dečkom i trenerom Edisom Elkasevićem. Uz fotografiju je napisala emotivan tekst povodom njihove desete godišnjice veze.

- Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednik! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne, započela je tekst Sandra.

Zahvalila mu se što joj je uvijek bio oslonac.

- Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj, dodala je.

Na kraju ne napisala:

"Sretnih nam deset godina zajedništva , ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te."

Mnogi pratioci javili su joj se u komentarima.

"Kako volim ljubav, to je jedino bitno", "Prekrasno Sandra", "Da ih dočekate još puno u životu", "Čestitke i još mnogo mnogo zajedničkih godina i pobjeda", "Najbolji ste, sretno", pisali su ljudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.