OTVORILA SE

Evo šta je bivša Bekerova supruga rekla Borisu prije njegovog ulaska u zatvor

Naravno, voljela bih da sa svojim sinom odem u posjetu ako on to želi, rekla je Lili Beker

Lili Beker. GETTY IMAGES

A. O.

4.5.2022

Lili Beker, nekadašnja supruga Borisa Bekera, govorila je u utorak veče u emisiji "Pirs Morgan bez cenzure" o zatvorskoj kazni nekadašnje teniske zvijezde koju mora da izdržava naredne dvije i po godine.

Lili i Boris su se vjenčali 2009. godine i bili su devet godina u braku u kom su dobili sina Amadeusa (12), a koji je u ponedjeljak saznao da mu je otac iza rešetaka. 

Uprkos tome što je Lili poručila da će pokušati da sakrije.


Lili, Boris i njihov sin. PROFIMEDIA

- Nikom ne bih poželjela da kaže 12-godišnjaku da mu otac ide u zatvor. To je bila najteža stvar koju sam morala da uradim. On to nije mogao da razumije i još ne može. To mi slama srce - rekla je Lili.

Dodala je kako njen sin jedva čeka da vidi oca.

- Tužno je to što nisam mogla da mu ne kažem, jer djeca idu na internet i jutjub. Ali oko sebe ima okruženje koje ga podržava. Rekla sam mu da svi pravimo greške. Mislim da su dvije i po godine previše. Da, kazna treba da postoji, ali... - govori Beker. 

Otkrila je i koje su posljednje riječi koje je uputila Borisu.

- Rekla sam mu da se vidimo sljedećeg vikenda ako želi da dođemo. Da će sve biti u redu. Zatim sam mu poslala srce. Naravno, voljela bih da sa svojim sinom odem u posjetu ako on to želi. Lilijan, njegova sadašnja djevojka, mi je javila da je Boris dobro. Ona je prva nazvala da vidi kako je Amadeus. Mi smo velika porodica i svi se zajedno držimo - poručila je. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.