POVRATAK NAKON 8 GODINA

Prve fotografije "Iron Maidena" pred večerašnji spektakl u Beogradu

Uz višedecenijske hitove, "Maiden" će izvoditi i pjesme sa novog studijskog albuma "Senjutsu"

"Iron Maiden". Telegraf.rs

L. K. P.

24.5.2022

Legendarna grupa "Iron Maiden" nastupit će večeras, 24. maja u beogradskoj Štark Areni i još jednom prirediti nezaboravan spektakl.



"Iron Maiden". Telegraf.rs

Članovi benda su sletjeli su u Beograd oko 17 sati, odakle su se uputili ka smještaju kako bi se pripremili za koncert, fotografije je objavio Telegraf.rs.

Uz višedecenijske hitove, "Maiden" će izvoditi i pjesme sa novog studijskog albuma "Senjutsu", a specijalni gost na koncertu bit će njemački bend "Lord of the Lost".



"Iron Maiden". Telegraf.rs

Pjevač i frontmen britanske grupe Brus Dikinson (Bruce Dickinson) poručio je da se članovi benda „zaista raduju povratku u Evropu“.

- Sjajno je što sada možemo da dodamo Beograd i druge koncerte u istočnoj Evropi, velike gradove i velike fanove. Uzbuđen sam zbog novih dodataka scenskoj produkciji i jedva čekamo da svi vide šta smo planirali. Bend je zaista uživao u dosadašnjoj turneji i sada jedva čekamo da se vratimo na put da sviramo uživo, zabavimo se i vidimo sve vas ponovo - rekao je Dikinson.



"Iron Maiden". Telegraf.rs

Bend će sedmi put nastupiti u Beogradu, prvi put nakon osam godina. U Zagrebu su nastupili 22. maja, odakle su zapoćeli svoju turneju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.