ŠTA BISTE VI URADILI

Slavni Majkl Oven ne može da sakrije bijes zbog kćerke i ljubljenja u rijalitiju: Bacit ću nešto na ekran

Supruga mi je rekla kako postoji šansa da će morati plesati nešto poput plesa u krilu, zbog čega će joj sigurno biti neugodno. Ne znam, pretpostavljam da će, kako vrijeme prolazi, biti opuštenija, rekao je nogometaš

Majkl Oven i njegova kćerka Džema. Agencije

N. Aj.

11.6.2022

Nakon što je njegova 19-godišnja kćerka Džema (Gemma) postala učesnica kontroverznog rijaliti šoua "Love Island", sada se o sudjelovanju oglasio i njen otac, legendarni nogometaš Majkl Oven (Michael Owen).

Bivši nogometaš priznao je da se plaši gledati kćerku kako se ljubi i dijeli krevet s muškarcima u novoj sezoni britanske verzije rijalitija "Love Island". U tom šouu oskudno odjeveni, iskvarcani i nabildani zgodni mladi ljudi žive u raskošnoj vili i traže ljubav pod budnim okom brojnih kamera. Ima tu osjećaja, drame, svađe, podmetanja, gluposti i lažne spontanosti na tone, kao i seksa ispod plahti.

Svake sezone među takmičarima se nađe neko ko je po nečemu, recimo, poznat, od djece glumaca i sportaša do bivših članova opskurnih bendova. Ove godine to je mlada Džema, a njen otac nije baš presretan.


Iako se dugo trudio izbjeći razgovor o kćerinom ulasku u svijet rijalitija, pritisak je očito bio prejak pa je za "Daily Mail" progovorio o nelagodi koju je osjetio kada je vidio svoju kćerku kako dijeli krevet s Dejvideom Saklimentijem (Davide Saclimenti) i rekao: "To ni jedan otac ne želi gledati, zar ne?"

Kazao je kako je o emisiji razgovarao sa suprugom Luis (Louise).

- Pitao sam Luis zar zaista moraju spavati zajedno, u istom krevetu. Ona je rekla: "Da." Rekao sam: Nisam računao na to - kazao je Oven.

Uprkos njegovoj ljutnji zbog dijeljenja kreveta, nogometaš je priznao da je prilično sretan jer Džema nije ostvarila "fizički kontakt" s Dejvideom, jer je "bila leđima okrenuta tipu".

- Ako bude dodira, mislim da ću baciti nešto na ekran televizora. Ne želim vidjeti da se ljube. Nemojte me tjerati da to gledam - zavapio je nogometaš.

Dodao je da je baš ljubljenje bilo jedna od najvećih briga njegove kćerke kada je ušla u vilu na Majorci.


- Nisam znao ništa o šouu, ali brinuo sam se da će ona morati poljubiti jednog, drugog, pa sljedećeg muškarca. Supruga mi je rekla kako postoji šansa da će morati plesati nešto poput plesa u krilu, zbog čega će joj sigurno biti neugodno. Ne znam, pretpostavljam da će, kako vrijeme prolazi, biti opuštenija - rekao je nogometaš.

Njegova kćerka u šou je na početku "spojena" s takmičarem Lijamom Levelinom (Liam Llewellyn), no ubrzo ju je preoteo Dejvide Saklimenti, Italijan koji živi u Mančesteru i sebe naziva "italijanskim pastuhom". Ni s njim nije ostala u paru, nego je na kraju sedmice završila s 23-godišnjim Lukom Bišom (Luca Bish).

Inače, 19-godišnja Džema ima vlastitu liniju odjeće za plažu i takmičila se za Veliku Britaniju kao dresurna jahačica. Mlada brineta sebe opisuje kao "zabavnu, koketnu i vatrenu" djevojku.

Rekla je da je takmičarski raspoložena, ali i sigurna da neće preotimati dečke drugim djevojkama u šouu, ako vidi da par ima iskrenu vezu. Kada je odlučila ući u ovaj rijaliti izjavila je kako njen otac sigurno neće biti sretan zbog te odluke, a čini se da je bila u pravu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.