UŽIVALI SU ZAJEDNO

Bastijan slomio srce manekenki: Prije Ane je bio sa njom sedam godina

Paparaci su uhvatili ovaj par u Njujorku, kako se drži za ruke

Bastijan Švajnštajger. Arhiva

A. Z.

16.7.2022

Bastijan Švajnštajger (Bastian Schweinsteiger) bio je u vezi sedam godina sa manekenkom, sve dok se nije pojavio u Njujorku sa Anom Ivanović.

Prije šest godina lijepa Ana rekla je sudbonosno “da” fudbaleru Mančester Junajteda, Bastijanu. Vjenčali su se u Veneciji, cijeli svijet je pratio ovo vjenčanje, ali se veliki broj medija osvrnuo i na vezu koju je Švajnštajger imao prije Ane.

Paparaci su uhvatili ovaj par u Njujorku, kako se drži za ruke. Nisu mogli da sakriju emocije i zaljubljenost, a vijest da su zajedno bila je glavna tema svih medija.

Odlučili su da stanu na “ludi kamen” 12. jula 2016. godine i u martu 2018. dobili su prvog sina Luku. Godinu dana kasnije, njihova porodica postala je bogatija za još jednog člana, sina Leona.

Poznati Njemac, prije Ane proveo je sedam godina u ljubavnoj vezi sa manekenkom Sarom Brandner.

Sara i Bastijan upoznali su se davne 2007. godine, a ubrzo nakon toga uplovili su u romansu.

Njemački mediji sa nestrpljenjem su čekali kada će fudbaler zaprositi plavokosu ljepoticu i pratili su svaki njihov korak. Međutim, kada je Bastijan viđen sa Anom u Njujorku, njihova veza se završila preko noći.

Mnogi su priželjkivali pomirenje ovog para, ali to se nije desilo.

Saru su tokom jednog intervjua prošle godine pitali da li je u kontaktu sa bivšim dečkom, ali ona je odrično odgovorila:

- Naravno, s vremena na vrijeme biste dobili nešto, ali to je bilo odavno. Više nema vezanosti. To je zatvoreno poglavlje - rekla je.

Kako je tada istakla, ona nije u emotivnoj vezi, ali joj to ne smeta.

- Ne, ali sve je u redu, dobro sam, jako dobro -  poručila je manekenka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.