OTVORILA DUŠU

Hajden Panetijer: Ostaviti kćerku Kličku slomilo mi je srce

Htjela sam raditi na sebi, trebala sam ozdraviti, a kad mi bude bolje, stvari bi se promijenile i ona bi došla k meni, mogla bih provoditi vrijeme s njom, rekla je Panetijer

Kličko i Panetijer s Kajom. AGENCIJE

A. O.

28.9.2022

Bivša zaručnica bokserske legende Vladimira Klička (Klitschko), i nekadašnja glumica, Hajden Panetijer (Hayden Panettiere) odrekla se skrbništva nad njihovom zajedničkom kćerkom. Ona je otvoreno progovorila o teškom životnom periodu. 

U ovosedmičnom izdanju emisije Red Table Talk, ona je podijelila je svoje "uznemirujuće iskustvo" nakon što je bila primorana pustiti svoju jedinicu Kaju (Kayu).

Naime, ona je potpisivanje dokumenata o ovome nazvala najbolnijom odlukom, kazavši da joj je slomila srce. 

- Mislili ste da je taj dogovor da vaša kćerka bude sa svojim ocem najbolja stvar koju ste postigli - pitala je voditeljica Benfild Noris (Banfield Norris) glumicu da pojasni.


Trebala ozdravljenje

- U početku nije, jer o tome nije bilo nikakve diskusije. Da mi je Kličko došao i rekao da misli da je, zbog onoga gdje se nalazim i što prolazim, dobro da naša kćerka bude s njim neko vrijeme - rekla bih u redu, shvaćam, to ima smisla, doći ću u posjetu i slično. No, zbog načina kako je to učinjeno bilo je vrlo uznemirujuće - kazala je.

Dodala je da su ti papiri davali Kličku puno skrbništvo.

- Htjela sam raditi na sebi, trebala sam ozdraviti, a kad mi bude bolje, stvari bi se promijenile i ona bi došla k meni, mogla bih provoditi vrijeme s njom. Ali to se nije dogodilo - izjavila je ona.


Borba s ovisnošću

Nakon Panetijerine borbe s ovisnostima, došla je odluka da njena kćerka bude sa ocem. Ujedno, to je bio razlog njenog prekida sa Kličkom.

U jednoj od svojih javnih ispovijesti, glumica je otkrila da ponekad biti dobra mama, "znači - pustiti".

- Bile su to stvarno teške godine. Postojala je samo siva boja u mom životu. Bila je to najteža stvar koju sam ikad morala učiniti, ali htjela sam joj biti dobra mama - a to ponekad znači pustiti - rekla je glumica. 

Inače, Kličko i Hajden (Hayden) upoznali su se 2009. a kćerku Kaju (Kayu) dobili su 2014. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.