IZA KULISA

Je li kćerka legendarnog Stivena Džerarda u vezi sa sinom šefa narkokartela

Lili-Ela vratila se kući nakon odmora na Ibici, gdje je viđena kako se sunča u društvu Lija Brna

Lili-Ela Džerard. Instagram

L. S. R.

4.10.2022

Kćerka legendarnog bivšeg nogometaša Liverpula Stivena Džerarda (Steven Gerrard) navodno je u vezi sa sinom irskog šefa mafije Lijama Birna (Liam Byrne).

Influenserica Lili-Ela (Lilly-Ella, 18) nedavno se vratila kući nakon odmora na Ibici, gdje je viđena kako se sunča u društvu Lija Birna (Lee, 23), čiji je otac navodno šef operacija narkokartela u Britaniji i Irskoj. Birn je bio okrenut leđima uz Lili-Elu i uživao u pogledu na more, piše „Daily Mail“.



Ona je fotografije s odmora podijelila na društvenim mrežama. Sin šefa mafije tada je lice prekrivao kapom. Prije nego što su otišli kući s otoka, par je zajedno viđen u noćnom izlasku. Tada su, pišu strani mediji, izradili humoristične karikature kod umjetnika, a zatim su se privatnim avionom uputili kući.

Lijam Birn glavna je meta irske policije, pod čijom je istragom zbog navodnih aktivnosti povezanih s kartelom „Kinahan“ i bandom koju je Visoki sud nazvao organizirana kriminalna grupa „Byrne“. Koliko je do sada poznato, sin Li nije upleten ni u kakve kriminalne aktivnosti s ocem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.