PONOVO AKTIVNA

Najseksi fudbalerka Medlin Vrajt se vraća: Spremna opet stati pred kamere

Ova mlada ljepotica se proslavila nakon što je dobila otkaz u ekipi Čarltona

Medlin Vrajt. Printscreen / Instagram

H. J. I.

1.11.2022

Engleskinja Medlin Vrajt (Madelene Wright) smatra se najzgodnijom fudbalerkom, mada već dugo vremena ona ima drugačiji vid "poslovanja". 

Ova mlada ljepotica se proslavila nakon što je dobila otkaz u ekipi Čarltona zbog toga jer se snimila kako udiše helijum te kako pije šampanjac dok sjedi za volanom. Klub ju je otpustio, ali atraktivna Medlin je odlučila da iskoristi svoj izgled kako bi pokrenula posve novi biznis.

Odlučila je potom da prodaje svoje provokativne fotografije i snimke na popularnoj stranici za odrasle, OnlyFansu. U potpunosti se bila posvetila novom načinu zarade, a onda je odlučila jedno vrijeme pauzirati. Pauza je sada gotova i najavila je svoj povratak u "raj za muškarce".

- Imala sam malu pauzu, ali vratila sam se, dušo - napisala je zgodna Madlin, koja od OnlyFansa može da zaradi godišnje i do 600.000 dolara.

- Ne mogu lagati, to mi je potpuno promijenilo život. Mogla sam putovati svijetom i uživati u puno luksuznih mjesta i stvari. Kao rezultat onoga što se dogodilo, otvorila su se mnoga vrata u različitim industrijama, mnogi su me brendovi počeli tražiti - rekla je Vrajt za The Sun.

Pretplata na njen račun na platformi za odrasle ima trenutnu cijenu od 24,75 dolara, pretplatnici imaju pristup videima i odvažnim fotografijama sportistkinje.


Za one koji žele više od same Medlin, to je moguće, ali se i dodatno i skuplje naplaćuje. Medlin naravno ima svoje klijente, pune njene džepove, a ona nema ništa protiv da im za određeni novac na kameri pokaže sve što požele.

Fudbal? Koga briga za to, sada se zarađuje ozbiljan novac, kupuju skupe stvari, putuje na skupa mjesta i uživa u najboljim provodima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.