BALERINA MELANI HAMRIK

Ko je žena koja je ukrotila Mika Džegera?

Roker i 44 godine mlađa Hamrik su u vezi od 2014. godine

Par je 2016. godine dobio sina. Instagram

Piše: H. J. I.

14.11.2022

Melani Hamrik (Melanie Hamrick) dugogodišnja djevojka svjetske zvijezde Mika Džegera (Mick Jagger), pokrenula je glasine o njihovoj vjeridbi. 

Kako piše Daily Mail, glasine je pokrenula objavom fotografije na Instagramu na kojoj se vidi da nosi prsten za koji su neki fanovi pomislili da je vjerenički. 

Dok je Hamrik iznad fotografije napisala "Frizura balerine ide uz sve", obožavatelji orlovskih očiju brzo su uočili sjajan nakit na njenom prstu. 

Komentari ispod objave su se samo počeli nizati. 

Jedan obožavatelj je napisao: "Da li je to vjerenički prsten?" a drugi mu je odgovorio: "Uvećano izgleda kao DVA prstena! I ja sam se isto pitao!". 


Ko je Melani Hamrik?

Melani Hamrick je američka koreografkinja i bivša balerina u Američkom baletnom teatru, iz kojeg se povukla 2019. nakon petnaest godina.

Tačan datum njenog rođenja nije poznat, ali u javnosti je dostupna informacija da je rođena 1987. godine u Vilijamsburgu, u državi Virdžiniji. 

Hamrik je započela školovanje u Kamernom baletu i nastavila sa Sandrom Balestracci na Školi scenskih umjetnosti Istočne Virdžinije. Pet godina je bila stipendista Univerzitetske baletske akademije (ranije poznata kao Baletska akademija Kirov) gdje je tri godine studirala kod Ale Sizove, kao i kod Nikolaja Morozova i Adrijen Delas. Izvela je svadbeni pas de deux i Bluebird pas de deux iz Trnoružice i grand pas de deux iz Orašara.


Hamrik je započela školovanje u Kamernom baletu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Hamrik je tri godine pohađala ljetni program Škole američkog baleta i pohađala je ljetni intenzivni program ABT-a 2003. godine.

Hamrik se pridružila ABT Studio Company u septembru 2003., a glavnoj kompaniji kao član korps de baleta u aprilu 2004. Njene uloge uključuju Calliope u Apolo, glavnu ulogu D'Jampea, Shade i Pas d'Action u La Bayadère, The Fairy Winter u Pepeljugi, Molitva u Coppélia, Odaliska u Le Corsaireu, Cvjetna djevojka u Don Kihotu, Moyna u Giselle, Caroline u Jardin aux Lilas, Olimpija u Dami od kamelija, Španski ples u Orašara, bludnica u Romeu i Juliji , Candide (Iskrenost) u Trnoružici Ratmanskog, Vila iskrenosti u Trnoružici, veliki labud, pas de trois i španski ples u Labuđem jezeru, Preludij i Mazurka u Les Sylphides, Diana i Terpsichora u Silviji i uloge u filmovima Posle tebe, Mračne elegije, Dueti, Sve se ne dešava odjednom, Odavde pa nadalje, Gong i Raymonda Divertissements. Ostvarila je ulogu jedne od sestara Orašara u Orašarku Alekseja Ratmanskog, Vile safira u Uspavanoj lepotici Ratmanskog i uloge u AfterEffect i Private Light.

Veza sa Mikom Džegerom

Hamrik je postala poznata svjetskoj javnosti kada je objelodanjena njena veza sa 44 godine starijim frontmenom i osnivačem "The Rolling Stones" Mikom Džegerom. 

Roker, koji je ima osmero djece s pet različitih žena i navodno je spavao s više od 4.000 pripadnica nježnijeg spola, ljubi Melani od 2014. godine. Par je 2016. godine dobio sina Deveruksa Oktaviana (Deverauxa Octaviana).

Javnost često intrigira Džegerov ljubavni život, a oni bliski njemu tvrde da je u otvorenoj vezi s balerinom. Još dok je ona bila trudna, muzičar je bio često viđen u društvu manekenke Maše Rudenko (Masha). Potom se šuškalo o njegovoj romansi s mladom producenticom Nur Alfalah (Noor Alfallah) koja ga je pratila na koncertima.

Čini se da Melani nije ljubomorna zbog drugih žena, a Mik joj je prije nekoliko godina kupio luksuznu kuću u Njujorku za sedam miliona dolara. Roker ne priča o svom ljubavnom životu koji je prilično dinamičan kroz njegovih 50-ak godina glazbene karijere. Kako su otkrili prijatelji Mika i Melani, njihova veza je otvorena i oboje mogu biti s drugim ljudima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.