OSTAVLJA BEZ DAHA

Mami uzdahe: Samouki kuhar zaludio žene širom svijeta

Sedrik Lorencen na zanimljiv način prezentuje specijalitete koje priprema

Sedrik Lorencen. Instagram

Piše: A. H.

16.12.2022

Sedrik Lorencen (Cedrik Lorenzen) zaludio je žene širom svijeta i stekao veliku popularnost na društvenim mrežama i to zahvaljujući snimcima koje objavljuje.

Ovaj samouki kuhar često prezentuje specijalitete koje priprema, ali čak ni obroci nisu razlog zašto mu je inboks pun bračnih ponuda. Suština je u onom što radi nakon što servira jelo.







Kod nježnijeg pola stekao je reputaciju pedantnog muškarca i ujedno najseksepilnijeg. On u snimcima prikazuje kako pere suđe i čisti radni dio kuhinje, što je žene oborilo s nogu.

Također, Sedrik ima poseban metod čišćenja, svakom tanjiru, činiji i priboru posveti posebnu pažnju, a potom ženski pol namami otkopčavanjem i skidanjem košulje. Osim toga, obožava da provocira žene zavodničkim pogledom, a ako se neki komentar ispod njegovog snimka najviše ponavlja, onda je to: "Pravi muškarci peru suđe".

Mnoge žene pišu da bi voljele da baš on bude njihov "poklon za Novu godinu", ističući da se ovakav muškarac "jednom rađa". "Ovo je nešto najprivlačnije što sam vidjela", "Voljela bih da ga vidim kako usisava", "Hvala Bogu da ima ovakvih muškaraca", "Uživam u ovom trenutku", "Zna kako da privuče publiku", samo su neki od komentara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.