SVI SU GLEDALI U NJU

Ko je istetovirana ljepotica koja je navijala za Francuze: Na Instagramu je prati milion ljudi

Naime, ova manekenka je bodrila reprezentaciju Francuske, baš iz razloga što je djevojka francuskog reprezentativca i igrača Milana, Tea Ernandeza

Kristofoli: Izabranica Tea Ernandeza. Screenshot / Instagram

Piše: E. A.

18.12.2022

Svjetsko prvenstvo u Kataru je završilo spektakularnom utakmicom Argentine i Francuske (4:3), a mediji su se trudili da uslikaju sve poznate face na tribinama. Tako je i uslikana mlada manekenka i infulenserica iz Italije Zoe Kristofoli.

Naime, ova manekenka je bodrilaa reprezentaciju Francuske, baš iz razloga što je djevojka francuskog reprezentativca i igrača Milana, Tea Ernandeza (Theo Hernandez). 

Ovu zanosnu manekneu prati milion ljudi na društvenoj mreži Instagram, gdje je i pružila podršku svom izabraniku. Ovaj par se upoznao preko zajedničkog prijatelja još 2020.godine, nakon čega su i objavili da su zajedno.



Poznati po skandalu

Veza između fudbalera i manekenke najviše je pažnje privukla kada se desio njihov seks skandal na jednoj od jahti u Italijanskoj obali, a njih dvoje su u aprilu 2022. godine dobili sina.

Prvo Svjetsko prvenstvo

Ernandezu prvi put dobio šansu već na premijernoj utakmici svoje reprezentacije kada je zmijenio povrijeđenog brata Lukasa Ernandeza. 

Bio je heroj Francuske u polufinalu kada je postigao gol u 4. minutu protiv Maroka u pobjedi svoje ekipe rezultatom 2:0. Fudbaler Milana tokom čitavog prvenstva pružao je odlične partije, pored odbrane što mu je primarni zadatak, imao je i zapažen napadački učinak. 

Postigao je jedan gol i još dva puta namjestio pogodak saigračima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.