DŽEREMI RENER

Otkriveni detalji nesreće holivudskog glumca: Grtalica mu je prešla preko noge, izgubio je puno krvi

Srećom pomogao mu je komšija koji je inače doktor , te mu je podvezao nogu dok su čekali hitnu pomoć

Rener: Pokušavao prokrčiti prilaz iz svoje kuće. Instagram

E. Ć.

2.1.2023

Holivudski glumac Džeremi Rener (Jeremy Renner) je teško povrijeđen, ali je u stabilnom stanju nano nesreće sa grtalicom u Nevadi tokom vikenda.

Njegov glasnogovornik je za "Hollywood Reporter" rekao kako je glumac zadobio povrede nakon što je doživio nesreću uzrokovanu vremenskim prilikama dok je čistio snijeg.

Glumac je bio sam i pokušavao prokrčiti prilaz iz svoje kuće na jezeru Tahoe s grtalicom "PistenBully", vrsta grtalice njemačkog proizvođača "Kassbohrer".

Detalje nesreće je za TMZ otkrio njegov komšija koji je rekao kako mu je grtalica slučajno prešla preko jedne noge, nakon čega je izgubio mnogo krvi. Srećom pomogao mu je komšija koji je inače doktor , te mu je podvezao nogu dok su čekali hitnu pomoć.

Rener je potom u 10 sati ujutro helikopterom prebačen u bolnicu gdje je doveden u stabilno stanje. Izvor blizak glumcu naveo je kako su njegove povrede velike i da je, osim noge, povrijedio i druge dijelove tijela.

Podsjetimo, Rener je najpoznatiji po ulozi superheroja Havkija iz filma "Thor", a pojaviljivao se i u nastavcima Marvelovog legendarnog filma "Osvetnici".



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.