DRAMA NA ESTRADI

Indi pustili snimak tučnjave sa sestrom, ona poručila: Jadna moja majka

U jednom momentu voditeljica Jovana Jeremić je priznala da se i ona svojevremeno potukla

Indi i Jovana Jeremić. YouTube/Print Screen

29.1.2023

Pjevačica Indi gostovala je u jutarnjem programu na Pink televiziji gdje je govorila o sukobu sa sestrom.

Njih dvije su se čupale i šutirale nasred ulice dok ih je nepoznati momak razdvajao. Na kraju se u svađu umiješala majka pevačica, koja je uspjela da razdvoji kćerke.

- To nije star, a nije baš ni nov snimak. To se desilo relativno skoro. Kao i u svim porodicama gdje ima ljubavi, ima i obračuna. 

Kod mene i moje sestre je samo zbog pretjerane sličnosti i temperamenata. Kad se spojimo to je jedna jaka energija. O Editi mogu samo riječi hvale da kažem, to je osoba koja mene može da rasplače i nasmije.

Čupamo se, kidamo, ali to su zaista situacije koje se dešavaju u svakodnevnim životima, a mi smo javne ličnosti - rekla je Indi i dodala:

Indi i Jovana Jeremić. YouTube/Print Screen

- Jadna moja majka, koja je carica, koja je morala da prođe sve. Mi smo rođene sestre, nismo neprijateljice. Mi možemo da ne razgovaramo privatno, ali mi opet ne bismo pljuvale jedna po drugoj, to je zaista za mene vid nevaspitanja, nešto iznad porodice. 

Ja mogu da ogovaram nekog ko mi nije niko i ništa, ali rođenu sestru ne. Mogu u lice da joj kažem šta mislim - poručila je pjevačica i prokomentarisala glasine da postoji navodni intimni snimak koi bi mogao da ugrozi Editu, te da su sestre zbog toga zaratile.

- Naravno da nije tačno, nema snimka. Može bilo ko mirno da spava i da postoji, mi se samo tako volimo, to je dio naše ljubavi. Ti odnosi pokazuju neku vještačku ljubav... - rekla je pjevačica i otkrila da li joj prijaju poređenja sa Editom.

- Prija mi da čujem tako nešto s obzirom na to koliko sam starija. Ja bih dušmanima poručila da se ne sekiraju. Takve smo osobe, takvog temparementa, slične smo, koliko nismo, toliko i jesmo. Krv nije voda. Moja sestra je trenutno uspješnija, ja sam svoj vrhunac već doživjela. Tu nema polemike - zaključila je Indi.

Indi i Jovana Jeremić. YouTube/Print Screen

U jednom momentu voditeljica Jovana Jeremić je priznala da se i ona svojevremeno potukla sa svojom sestrom.

- I ja sam se tukla, prije 13 i 14 godina potukle smo se ja i moja sestra u stanu. Sve je gorjelo, cijela zgrada. Oko nebitne stvari, stavila sam neku nadogradnju i ona je uzela da mi čupa nadogradnju i nastao je haos.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.