ČEKAJU JE MNOGE OPERACIJE

Nataša Šavija se oglasila iz bolnice: Karić je naišao na pogrešnu osobu

Garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istjera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže

Nataša Šavija. Instagram

N. A.

2.5.2023

Nataša Šavija našla se u epicentru skandala nakon incidenta koje je dobila na svadbi kod prijatelja, a trenutno boravi u bolnici pod konstantnim nadzorom doktora.

Kako prenose srbijanski mediji, zvanično osumnjičeni za ovo nedjelo je Stefan Karić za kojim se intenzivno traga, dok od njega još uvijek nema ni traga ni glasa. Starleta je primljena u bolnicu sa prelomom kostiju i lica. Također, ostala je i bez dijelova kose, a predstoji joj nekoliko operacija

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lijekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena - rekla je Šavija.

Poručila je da je Stefan naišao na pogrešnu osobu.

- Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istjera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaviještena kad za to dođe vrijeme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne šute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Ja nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one - rekla je Nataša za "Kurir".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.