LARSA PIPEN

Rasturila nekoliko brakova, nazivaju je žderačicom muškaraca: Sad je u vezi sa muškarcem kojem je mijenjala pelene

Bivša supruga Skotija Pipena uživa u vremenu koje provodi sa Markusom, sinom legendarnog Majkla Džordana

Pipen i Džordan. Screenshot/Instagram

N. H.

3.6.2023

Bivša supruga legendarnog košarkaša Skotija Pipena (Scottie Pippen), Larsa Pipen, 2021. godine doživjela je pravi medijski linč kada je zavela tada 22-godišnjeg košarkaša Malika Bizlija (Beasley) koji je zbog nje ostavio suprugu, a optužbe da uništava tuđe brakove od tad ne prestaju.

Upitan izbor partnera

Na društvenim mrežama bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan (Kardashian) konstantno nazivaju pogrdnim imenima, ali se ona ne obazire.

Mnogima je dodatno „pala u očima“ kada se saznalo da je u vezi sa Markusom Džordanom (Marcus Jordan), sinom legendarnog Majkla Džordana (Michael Jordan). Džordan i Pipen su bili saigrači u zlatnoj eri Čikago bulsa, a bili su i veliki prijatelji do izlaska dokumentarca „The Last Dance“.

Čuvala ga dok je bio beba

Nekad za vrijeme tog dokumentarca svjetlo dana je ugledala informacija da je Larsa čuvala Markusa dok je bio beba. Taj par je nedavno uhvaćen na jahti u Majamiju gdje su uživali u sunčanju i zabavljanju s društvom.

"Žderačica muškaraca"

Ono što se vidi na posljednjim fotografijama jeste da se "Žderačica muškaraca" opustila nakon što je pronašla novu ljubav. Nabacila je koji kilogram, a i njeno lice se promijenilo pa se spekuliše da je ponovo otišla pod nož ili injekciju, prenose američki mediji.

Njihovu vezu službeno je potvrdila na svom Instagram profilu gdje često objavljuje zajedničke fotografije. Komentari su najčešće negativni, a većinom su povezani na vrijeme njihovog upoznavanja kada je njihova razlika u godinama bila prilično naglašena.

„Gledala ga je kako odrasta. To je bolesno“, „ I dalje je ludo to što si ga ti čuvala kao dijete“. „Zašto i dalje nosi prezime bivšeg supruga?“ , „Džordan-Pipen duo i dalje živi“, samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod njihovih objava.

- Sretni smo. Motivišemo jedno drugo i svi su sretni zbog naše veze. Na dobrom smo mjestu – svojevremeno je rekla Larsa o novoj vezi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.