SEN TROPE

Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger snimljeni su na odmoru u Francuskoj, tačnije u Sen Tropeu, uz čiju obalu plove na luksuznoj jahti

Zlatan Ibrahimović Sen Trope - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4
M. Z.

13.7.2023

Penzionisani nogometaš Zlatan Ibrahimović trenutno se odmara sa svojom porodicom u Francuskoj, tačnije u Sen Tropeu, u kojem boravi na luksuznoj jahti, gdje su ih paparaci spremno dočekali.

Društvo im prave prijatelji s kojima uživaju u morskim radostima, 41-godišnji Zlatan okušao se u skokovima u more i izležavao se na SUP dasci, a sve to pod budnim okom svoje 11 godina starije partnerice Helene Seger.

I dok je on ponosno pokazao svoje isklesano tijelo ukrašeno brojnim tetovažama, lijepa plavuša bila je u dugoj pripijenoj suknji i majici bez rukava.


Par je u vezi od 2001. godine i zajedno imaju sinove Maksimilijana (Maximilian) i Vinseta (Vincent), a Helena se nakon karijere u svijetu mode posvetila poduzetništvu i zapravo vodi većinu Zlatanovih poslova te je zaslužna za milionske ugovore koje nogometaš ima sa sponzorima.


Iako svoj privatni život drže podalje od javnosti, poznato je da Helena uživa u brzim vožnjama motociklom, ne voli trošiti puno vremena na sređivanje, misli kako ima prevelike usne i prekratke noge te se bolje osjeća u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Netipičnom ženom nogometaša također je čini to što nema zaposlene kućne pomoćnice. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.