VULGARNO I BEZ STILA

Italijani se zgrozili modnim ukusom supruge Kanje Vesta: Ne treba nam ovo smeće

Neki su čak poručili slavnom paru da nisu dobrodošli u njihovu zemlju i da se vrate kući

Kanje Vest sa suprugom. Cobra team/Backrid/UK/Profimedia

Dž. H. M.

7.8.2023

Kontroverzni reper Kanje Vest (Kanye West) uslikan je sa suprugom Bjankom Censori (Biancom) u Toskani. A njeno izazovno izdanje itekako je zaintrigiralo obožavatelje Vesta.

Prozirni bodi

Dok je 46-godišnji Kanje odjenuo crnu kombinaciju, koja uključuje samo jaknu, hlače i cipele, njegova je seksepilna supruga nosila prozirni bodi s tajicama boje kože. Australijska ljepotica nosila je bijele salonke uz svoj atraktivan komplet koji je otkrivao mnogo, a paru se pridružila njihova prijateljica koja je na prvi pogled dosta nalikovala njegovoj bivšoj, Kim Kardašijan (Kardashian). Naime, i modni ukus Biance te opći izgled i način odijevanja mnogi upoređuju s bivšom suprugom Kanje Vesta.

Bianca Censori. Cobra team/Backrid/UK/Profimedia

Bianca je diplomirala arhitekturu i radila je u Kanjeovoj dizajnerskoj firmi Yeezy prije nego što su postali par.

Zgroženi Talijani kritizirali su njegovu "suprugu" zbog iznimno otkrivajuće odjeće tijekom posjeta toj evropskoj zemlji. Oni već neko vrijeme borave u Italiji, a Bianca je u nekoliko navrata prošetala u prozirnim komadima koji su jasno otkrivali njenu stražnjicu i grudi. Talijani su njena izdanja komentirali i na društvenim mrežama, gdje su joj poručili da "nema poštovanja".

Nema stila

- Ne treba nam ovo smeće u Italiji - komentirao je jedan Talijan na društvenim mrežama, dok joj je drugi poručio da "nema stila" i da je "vulgarna".

Neki su čak poručili slavnom paru da nisu dobrodošli u njihovu zemlju i da se vrate kući, prenosi Daily Mail.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.