VLASNIK AMAZONA

Džef Bezos s društvom napustio Hrvatsku: Privatnim helikopterom upravljala njegova zaručnica

Na jahti pod nazivom Koru ljetovao je i uživao u ljepotama Jadrana

Loren upravljala helikopterom. Sanjin Strukic/PIXSELL

D. R.

21.8.2023

Osnivač Amazona i Loren Sančez (Lauren Sanchez) poletjeli su iz splitskog aerodroma, a u Split su stigli privatnim helikopterom koji je dio njegove superjahte "Koru".

Američki milijarder i vlasnik Amazona Džef Bezos (Jeff Bezos) (59) napustio je Hrvatsku. Bezos je čini se završio svoj odmor na Jadranu te je sa zaručnicom Loren Sančez (53) iz Hrvatske odletio privatnim avionom. Na jahti pod nazivom Koru ljetovao je i uživao u ljepotama Jadrana, a s druge jahte Abeona je odletio u helikopteru. Zanimljivo je i to što je njegova zaručnica Loren pilotkinja i sama je odvezla Džefa i prijatelje do aerodroma u Splitu gdje su se u privatnom avionu otisnuli sa hrvatskog tla. 

Džef Bezos s društvom napustio Hrvatsku - Avaz
Džef Bezos napustio Hrvatsku - Avaz
Džef Bezos napustio Hrvatsku - Avaz
Džef Bezos napustio Hrvatsku - Avaz
Džef Bezos napustio Hrvatsku - Avaz

Milijarder i njegova zaručnica u Hrvatsku su stigli prošle sedmice. Par je primjećen u Dubrovniku kamo su se uputili na večeru i šetnju Stradunom, a društvo su im pravili prijatelji među kojima i pjevačica Kejti Peri (Katy Perry) i njen zaručnik, glumac Orlando Blum (Orlando Bloom).

Nakon toga društvo je nekoliko dana provelo na Jadranu te se jahta mogla vidjeti u blizini nekoliko hrvatskih otoka. Veselo društvo moglo se vidjeti kako se odmaralo na palubi i uživalo u morskim aktivnostima. Neki od njih odlučili su se za veslanje, neki su uživali na SUP-u, a bilo je i onih koji su se odvažili na ronjenje i istraživanje podmorja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.