OSNIVAČ AMAZONA

Džef Bezos pozirao za Vogue sa zaručnicom: "Nisam glup da planiram vjenčanje"

Par je javno obznanio vezu u januaru 2019. godine

Džef Bezos i Loren Sančez. AP

H. J. I.

14.11.2023

Osnivač Amazona Džef Bezos (Jeff Bezos, 59) i bivša televizijska voditeljica Loren Sančez (Lauren Sánchez, 53) ne kriju sreću otkako su se zaručili prije pet mjeseci, a sad je par pozirao za časopis Vogue. Loren je za Vogue pričala o planovima za vjenčanje i o tome hoće li uzeti prezime budućeg supruga.

- Uh, da, 100 posto. Veselim se što ću biti gospođa Bezos. Još uvijek razmišljamo o vjenčanju i kako će izgledati. Hoće li biti veliko? Hoće li to biti u inostranstvu? Još ne znamo. Zaručeni smo tek pet mjeseci - rekla je Sančez. Bezos je otkrio neke osobine svoje zaručnice.

- Loren ima nevjerovatnu intuiciju, gotovo vještičju moć u tom pogledu. Ona vidi stvari koje drugi ljudi ne vide. Ona je stvarno vrlo osjetljiva na druge ljude i ono što oni misle - rekao je poduzetnik za Vogue pa nastavio:

- Ona mi je stvarno pomogla da uložim više energije u svoje veze. Uvijek me ohrabruje: "Zovi svoju djecu, nazovi svog tatu, nazovi svoju mamu", jako je dobar uzor. Ona je u kontaktu s ljudima. Nikad je nisam vidio da se šminka a da ne razgovara s nekim. Obično sa sestrom.

Bezos je prokomentirao ideju da se uključi u planiranje vjenčanja. 

- O, Bože, ne. Zar izgledam tako glupo - našalio se. 

Par je javno obznanio vezu u januaru 2019., nakon što je Bezos objavio da se poslije 25 godina braka razvodi od Mekenzi Skot (MacKenzie Scott), s kojom ima četvero djece.

U to se vrijeme Loren Sančez također razvodila od supruga Patrika Vajtsela (Patricka Whitesell), s kojim je bila u braku 13 godina. S njim ima dvoje djece, a iz veze s bivšom NFL zvijezdom Tonijem Gonzalezom (Tony) ima sina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.