ZA SAMO JEDNU PJESMU

Lepa Brena dobila bakšiš od 20.000 maraka: Evo šta je uradila s novcem

Naime, popularna pjevačica Lepa Brena je prije nekoliko godina nastupala u Parizu, a tom prilikom je uzela ogroman bakšiš

Lepa Brena. Instagram

D. R.

18.11.2023

Zoran Pejić Peja poznati srbijanski televizijski voditelj otkrio je koja estradna zvijezda je dobila najveći bakšiš ikada. 

Naime, popularna pjevačica Lepa Brena je prije nekoliko godina nastupala u Parizu, gdje je igrom slučaja bio i Peja, a tom prilikom je uzela ogroman bakšiš.

- Lepa Brena je radila veselje u Parizu, izašla je da otpjeva jednu pjesmu i za jednu je dobila 20.000 maraka. Dobila je i cifru kao gažu, koju sada ne mogu da kažem, a ovo je bio bakšiš za jednu pjesmu. Onda je taj novac odnijela kod Miće Nikolića, stavila u torbu od harmonike i svi smo podijelili na kraju - rekao je Peja u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Voditelj priznaje da je danas situacija drugačija i da sav bakšiš koji se zaradi na veselju uzimaju domaćini koji tako na kraju isplate muziku.

- Danas bakšiš uzimaju gazde veselja i meni to izgleda malo čudno. Sedi moja sestra i želi da se veseli, ja izvadim 500 eura dam muzici i ona to isto uradi. Ona da sto eura na primjer, a onda njen brat uzme svih šesto eura i isplati muziku – zaključio je on, prenosi Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.