IMAO TRI NEUSPJEŠNA BRAKA

Bivši premijer Hrvatske Zlatko Mateša oženio 30 godina mlađu partnericu

Par se suočavao s negativnim komentarima javnosti zbog značajne razlike u godinama

Zlatko Mateša. Pixsell

N. Č.

5.12.2023

U jednom od najneobičnijih vjenčanja u političkim krugovima, bivši premijer Republike Hrvatske, 74-godišnji Zlatko Mateša, izrekao je sudbonosno "da" svojoj 30 godina mlađoj partnerici Blanki Kačer. Sretnu vijest potvrdio je sam Mateša za Slobodnu Dalmaciju, otkrivši da su se vjenčali u crkvi čim su shvatili da je to nešto posebno za njih.

- Prvi put sam se vjenčao u crkvi. Vjenčali smo se čim smo shvatili da je to nešto lijepo za nas - izjavio je Zlatko za Slobodnu Dalmaciju, dok je Blanka dodala da su oni "rođeni vjenčani." Ceremonija je održana u jednoj zagrebačkoj crkvi, a novopečeni supružnici ne kriju svoju radost.

Par se suočavao s negativnim komentarima javnosti zbog značajne razlike u godinama, no nedavno je Blanka odlučila odgovoriti na kritike putem društvenih mreža. Ignorirajući "glupost," kako je rekla, istakla je važnost poštovanja i osjetljivosti prema drugima, posebno na internetu.

Zlatko Mateša, koji ima iza sebe tri propala braka, s Blankom Kačer dijeli radost novog poglavlja u svom životu. Njegova ljubavna prošlost uključuje i veze s Dijanom Mayer te Bojanom Maglaić, s kojom je bio u vezi 10 godina. Sadašnja supruga, Blanka Kačer, dala je javno obećanje ljubavi i podrške usprkos razlici u godinama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.