POZNATA TENISERKA

Fanovi u šoku: Šta se desilo Mariji Šarapovoj

Korisnici društvenih mreža jedva da su prepoznali svoju omiljenu teniserku na novim fotografijama

Marija Šarapova. Instagram

D. R.

5.3.2024

Bivša prva teniserka svijeta Marija Šarapova (Maria Sharapova, 36) isprobala je odjeću Viktorije Bekam (Victoria Beckham).

Supruga britanskog fudbalera Dejvida Bekama (David) pripremila je za slavnu teniserku teksas komplet, a Šarapova se fotografisala u farmerkama i teksas košulji i objavila fotografije na svom blogu.

Neke slike su snimljene iz bliskih uglova. U njima Marija izgleda drugačije od sebe. Korisnici društvenih mreža jedva da su prepoznali svoju omiljenu teniserku na novim fotografijama. Pratioce je posebno zbunio nos lijepe Ruskinje. Neki sumnjaju da je bila podvrgnuta plastičnoj operaciji.

- „O moj Bože! Je li ovo zaista Marija? Ovo je nemoguće. Šta nije u redu sa njenim nosom?", "Mislim da je operisala nos", "Šta nije u redu sa njenim licem? Nadam se da je samo loša šminka“, „Nos je sve manji“, „Marija uopšte ne liči na sebe, kao druga osobu“, „Bog ti je dao prirodnu ljepotu, ne kvari je ljudskim rukama, ti si prirodno lijepa” - samo su neki od komentara fanova nekada najpopularnije teniserke svijeta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.