''JAKO JE IZAZOVNO''

Mariju Šerifović pitali kako će sinu objasniti zašto ima samo mamu: Evo kako je odgovorila

Marija Šerifović je u decembru prošle godine, uz pomoć surogat-majke, dobila sina Marija

Marija Šerifović uživa u majčinstvu. Instagram

M. Z.

6.3.2024

Marija Šerifović je u decembru prošle godine, uz pomoć surogat-majke, dobila sina Marija.

Drugačiji prioriteti

Pjevačica je sada otkrila neke detalje o svom nasljedniku.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario donio, mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je pjevačica.

Šerifović je otkrila i da li se ponekad zapita kako će Mario reagirati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja:

- Kada za to dođe vrijeme, dat ću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dijete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - uvjerena je Marija.

Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reagira na razne majčinske savjete i prijedloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor:

Praktični savjeti

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobivam od svojih pratilaca. Moram priznati, bilo je i praktičnih savjeta koje sam primijenila. Oduvijek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada - dodala je ona za Story.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.