PJEVAČICA UŽIVA

Karleuša prošetala rukave koje voli i Baby Lasagna: Video je prikupio pola miliona pregleda

Pjevačica je pozirala na balkonu luksuznog hotela

Jelena Karleuša. Instagram

M. Z.

20.3.2024

Početkom mjeseca poharala je pistu na Sedmici mode u Parizu, a sad Jelena Karleuša mami poglede u atraktivnom Dubaiju. 

''Nema spavanja''

Pjevačica je pozirala na balkonu luksuznog hotela u bijeloj modnoj kombinaciji s puf rukavima koji neodoljivo podsjećaju na one koje je hrvatski eurovizijski predstavnik Baby Lasagna imao tokom nastupa na Dori.

- Nema spavanja - napisala je Jelena u opisu objave, a objavila je i videozapis uz pjesmu ''Nepogrešivo'', koju je otpjevala sa srbijanskim reperom DeVitom.

- Volim ovu noć, ovaj grad, ovaj outfit i ovu pjesmu - stoji u opisu videozapisa koji je prikupio više od 500.000 pregleda.

Ranije je iz Dubaija objavila i video u kojem nosi ružičasti bikini, koji ima zelene špagice. Pjevačica je zavodljivo plesala, dok se iza nje prostire pješčana plaža. Svoju dugu plavu kosu je raspustila, a na licu je nosila zelene sunčane naočale.


Zavodljivim pokretima raspametila je brojne fanove, a njeni osebujni atributi rijetko koga su ostavili ravnodušnima.

''Tebi nema ravne, čista desetka'', ''Savršena si'', ''Nisi nikad bolje izgledala'', ''Pukao mi ekran od tvog seksepila'', pisali su neki u komentarima.

Zapratila je Georgina Rodrigez

Jelena Karleuša i Georgina Rodrigez (Rodriguez) nosile su nedavno modnu reviju brenda ''Vetements'' u Parizu. Partnerica nogometaša Kristijana Ronalda (Cristiana, 39) zapratila je srbijansku pjevačicu na Instagramu, a potom je isplivao snimak njihovog razgovora koji je mnoge iznenadio.


- Kristijano još godinu i gotovo. Možda dvije, ne znam - čuje se kako govori na snimku.

Nakon što je njihov razgovor postao viralan, strani mediji počeli su pisati kako se čini da Georgina najavljuje penzionisanje portugalskog nogometaša, piše 24.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.