NIMALO PRIMJERENO

Kim Kardašijan još se nije izvinila zbog svoje šale o princezi Kejt: Svi je napadaju

Rijaliti zvijezda bila je jedna od mnogih javnih osoba koje su se sprdale jer Kejt mjesecima nije bilo u javnosti

Iznijela neprimjerenu šalu na račun princeze od Velsa. Instagram

M. Z.

25.3.2024

Kim Kardašijan (Kardashian) je pod pritiskom da se ispriča i ukloni svoju objavu o Kejt Midlton (Kate Middleton) nakon što je otkriveno da se princeza bori s rakom.

Rijaliti zvijezda bila je jedna od mnogih javnih osoba koje su se sprdale jer Kejt mjesecima nije bilo u javnosti. Kim je 17. marta objavila fotografiju na kojoj pozira ispred luksuznog automobila, a na sebi ima kožne hlače i crni crop top. "Na putu sam da pronađem Kejt", napisala je uz objavu.


Nakon što je Kejt objavila emotivnu videoporuku u kojoj je otkrila svoju dijagnozu, ljudi su sada preplavili odjeljak za komentare ispod objave Kim i pozivaju je da se izvini princezi.

"Nakon što je objavljena vijest da princeza ima rak, trebala si izbrisati ovu objavu. Dužna si izvinjenje princezi", "Odmah bi se trebala izviniti", "Nikad ne znaš kroz što neko prolazi, nisi se trebala šaliti", samo su neki od komentara.

Za razliku od nje, Blejk Lajvli (Blake Lively) odmah se izvinila zbog šale na račun Kejt izbrisala objavu.


- Sigurna sam da danas nikog nije briga, ali osjećam da moram progovoriti o ovome. Objavila sam blesav post o ''fotošop fejlovima'' i zbog tog posta se danas osjećam užasno. Žao mi je. Šaljem ljubav i dobre želje svima, uvijek - napisala je na društvenim mrežama.

Podsjećamo, Blejk Lajvli se prošle sedmice našalila sa situacijom Kejt da bi reklamirala svoj brend pića Betty Buzz.

Objavila je očigledno loše fotošopiranu fotografiju i uz nju napisala: "Jako sam uzbuđena što mogu podijeliti novu fotografiju koju sam upravo danas snimila kako bih najavila naša četiri nova pića. Sad znate zašto sam bila nestala." Blejk nije jedina javna osoba koja se našalila na tu temu, ali je prva koja se zbog toga i izvinila, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.